Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: grupo tradicao Songtekst: anjo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: grupo tradicao - anjo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van anjo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van grupo tradicao! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van grupo tradicao en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals anjo .

Origineel

Anjo. (Grupo Tradição). Feito um anjo você veio me atender. Madrugada fria veio aquecer. E na escuridão da rua ascendeu. Uma luz no fim do túnel apareceu. Mais como é bom amar alguém tanto assim. Eu nunca tive um grande amor só pra mim. Que me desse um beijo. Com o fogo e o desejo. De um amor sem fim. Que bom pra mim. Que você veio entregar. O amor que eu sonhei um dia encontrar. Te amo, te quero. Por Deus eu espero pra sempre te amar

 

Vertaling

Engel. (Traditie Groep). Als een engel kwam je naar me toe. Bij een koude dageraad kwam je om op te warmen. En in de duisternis van de straat stond je op. Er verscheen een licht aan het eind van de tunnel. Maar hoe goed is het om zoveel van iemand te houden. Ik had nooit een grote liefde helemaal voor mezelf Die me een kus gaf Met het vuur en verlangen Van eindeloze liefde Wat goed voor me. Dat je bent gekomen om te leveren De liefde waarvan ik droomde die op een dag te vinden. Te amo, te quiero. Bij God, ik hoop voor altijd van je te houden