Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: grupo tradicao Songtekst: hora de namorar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: grupo tradicao - hora de namorar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hora de namorar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van grupo tradicao! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van grupo tradicao en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hora de namorar .

Origineel

Menina onde cê vai?. Eu vou alí..... Fazer o que menina?. Vou namorar!. Tá na hora de te ver.. Na hora de namorar.. Tá na hora de te ver,. Tá na hora, tá na hora.. Tá na hora.... Não saio não, não saio não,. Não saio não.. Danço com o pé, danço com o pé. Bato com a mão.. Não saio não, não saio não. Não saio não.. Quando cê passa. Bate tum no coração.. Vento soprou, oh, oh, oh, oh. Veio ventar, ah, ah, ah, ah.. Pra trazer meu dengo bom. Eu quero um dengo,. Quero um dengo, namorar.

 

Vertaling

Juffrouw, waar gaat u heen? Ik ga erheen ..... Wat doen, meisje? Ik ga uit! Het is tijd om je te zien... Tijd om te daten... Het is tijd om je te zien. Het is tijd, het is tijd... Het is tijd .... Ik ga niet uit, ik ga niet uit. Ik ga niet uit... Ik dans met mijn voet, ik dans met mijn voet. Ik tik op mijn hand... Ik doe het niet, ik doe het niet, ik doe het niet. Nee, dat doe ik niet... Als je langskomt. # Beat tum in my heart... # Wind blies, oh, oh, oh, oh. Het is winderig, ah, ah, ah, ah... Om mijn goede baby te brengen. Ik wil een Dengo... Ik wil een dengo, ik wil een dengo, ik wil een dengo, ik wil een dengo, ik wil daten.