Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: grupo tradicao Songtekst: tá bão

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: grupo tradicao - tá bão ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tá bão? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van grupo tradicao! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van grupo tradicao en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tá bão .

Origineel

Tá bão, tá bão, tá bão.. É só alegria, eu tenho mania. De ser feliz.. Tá bão, tá bão, tá bão.. Sou bicho do mato, sou caprichoso,. Tenho raíz.. Tá bão, tá bão, tá bão.. Peço a Deus amor,. E muita saúde pra trabalhar.. Porque tenho amigos, e mil motivos pra festejar.. Na batida da viola, hoje eu quero namorar.. No balanço da sanfona,. Hoje eu quero namorar.. A coisa tá feia (êo),. Mas vai melhorar (êa).. Quando levo um tombo,. Não tenho medo de levantar.. Sacode a poeira (êo),. Vâmo revirá (êa) ,. Que essa vida é boa,. E o tempo voa,. Quero aproveitar.

 

Vertaling

Het is goed, het is goed, het is goed. Het is allemaal vreugde, ik ben gelukkig. Ik ben blij... Het is goed, het is goed, het is goed... Ik ben een bosdier, ik ben grillig. Ik heb wortels... Goed, goed, goed, goed... Ik vraag God om liefde. En een heleboel gezondheid om te werken... Ik heb vrienden, en duizend redenen om te vieren... Op de maat van de gitaar, vandaag wil ik uitgaan... Op de schommel van de accordeon... Vandaag wil ik vrijen... Het is slecht (êo),. Maar het zal beter worden... Als ik een tuimeling maak. Ik ben niet bang om op te staan... Ik ben niet bang om op te staan. Ik ben niet bang om op te staan. Dit leven is goed. En de tijd vliegt. Ik wil ervan genieten.