Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: grupo tradicao Songtekst: vai voltar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: grupo tradicao - vai voltar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vai voltar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van grupo tradicao! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van grupo tradicao en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vai voltar .

Origineel

É isso mesmo. A gente se esforçou do nosso jeito. Talvez não era pra acontecer. Esse amor sem meio e sem final. É isso mesmo. Separe as minhas coisas, vou partir. Confesso já não sei pra onde ir. Achei que meu lugar. Era, pra sempre ao lado teu. Lamento toda vez. Que vejo nossas fotos. O amor perfeito. Virou página pra se virar. E então, a gente vira a cara. Finge nem conhece. Ouvir dizer é mesmo assim que acontece. A gente se despede sem fazer amor, sem fazer amor. E então, a gente tira um tempo. Para pra pensar. Porque se a meu lado for o teu lugar. Deixa ir, que se for amor, vai voltar

 

Vertaling

Dat klopt. We hebben ons best gedaan. Misschien was het niet zo bedoeld. Deze liefde zonder midden en zonder einde. Dat is het. Pak mijn spullen, ik vertrek. Ik moet bekennen dat ik niet meer weet waar ik heen moet. Ik dacht dat mijn plaats. Was, voor altijd aan je zijde. Het spijt me elke keer Ik zie onze foto's. De perfecte liefde. Draaide de bladzijde om. En dan draaien we onze gezichten weg. Doe alsof je het niet eens weet. Hoor eens, zo gaat dat nu eenmaal. We nemen afscheid zonder te vrijen, zonder de liefde te bedrijven. En dan, nemen we wat tijd. Stop om na te denken. Want als mijn kant jouw plaats is. Laat het gaan, als het liefde is, komt het terug