Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gucci mane Songtekst: 1st day out tha feds

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gucci mane - 1st day out tha feds ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 1st day out tha feds? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gucci mane! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gucci mane en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 1st day out tha feds .

Origineel

[Intro] Yah It's Wizop! It's Gucci! Hahh! Mike Will! Mike Will Made-It [Verse] I'm hearing shooters loading pistols while I'm brushing my teeth (Dang!) I get so many death threats it's getting normal to me But I bend, don't break, I don't ask, just take Black gloves, black tape and I don't play nor pray (Nope!) Wake up and take a piss, I hear 'em sharpening knives Main focus every day is make it out here alive (Lawd!) Take a shower in my boots and go to sleep in my shoes Last night, I had a dream some killers ran in my room (AH!) Trying to be patient but nigga I can't wait (Nahh) Only chance to kill my enemies and beat my case (Yahh) So when they ask me how I feel about 'em, I can't say You either with me, or against me or you in my way (Pussy!) I got a pack of hungry wolves and if I don't feed em Then they might turn on me, feel like I don't need em I keep the best pedigree but hell, I don't breed em (Rrrrr!) It's a lot of people scared of me and I can't blame 'em They call me crazy so much, I think I'm starting to believe 'em I did some things to some people that was downright evil Is it karma coming back to me? So much drama My own mama turned her back on me and that's my mama (Mama!) I lost three people close to me in one summer Ten years later still don't know shot up my Hummer (Hmmm) But I bend I don't break, I don't ask I take (I take!) Black gloves and black tape, nigga it's my first day [Outro] Wop! Wop! Wop! Wop! Wop! Fuck you! Pussy! Wop! Wop! Wop! Wop! Mike Will Made-It Wop!

 

Vertaling

[Intro] Yah Het is Wizop! Het is Gucci! Hahh! Mike Will! Mike Will Made-It [Verse] Ik hoor schutters pistolen laden terwijl ik mijn tanden poets (Dang!) Ik krijg zo veel doodsbedreigingen dat het normaal voor me wordt But I bend, don't break, I don't ask, just take Zwarte handschoenen, zwarte tape en ik speel niet en bid niet. Word wakker en ga pissen, ik hoor ze messen slijpen. Het belangrijkste elke dag is om hier levend uit te komen (Lawd!) Neem een douche in mijn laarzen en ga slapen in mijn schoenen. Vannacht droomde ik dat er moordenaars in mijn kamer renden. Ik probeer geduldig te zijn, maar ik kan niet wachten. De enige kans om mijn vijanden te doden en mijn zaak te verslaan (Yahh) Dus als ze me vragen hoe ik over ze denk, kan ik niet zeggen Je bent met mij, of tegen mij of je staat in mijn weg. Kut. Ik heb een roedel hongerige wolven en als ik ze niet te eten geef Dan keren ze zich misschien tegen me, en voelt het alsof ik ze niet nodig heb. Ik heb de beste stamboom, maar ik fok ze niet. Veel mensen zijn bang voor me en ik kan het ze niet kwalijk nemen. Ze noemen me zo vaak gek, ik denk dat ik ze begin te geloven. Ik heb sommige dingen gedaan met sommige mensen die ronduit slecht waren Is het karma dat naar me terugkomt? Zoveel drama. Mijn eigen moeder keerde me de rug toe en dat is mijn moeder. Ik verloor drie mensen dicht bij mij in een zomer. Tien jaar later weet ik nog steeds niet dat mijn Hummer kapotgeschoten is. But I bend I don't break, I don't ask I take (I take!) Zwarte handschoenen en zwarte tape, nigga het is mijn eerste dag [Outro] Wop! Wop! Wop! Wop! Wop! Fuck you! Kutwijf! Wop! Wop! Wop! Wop! Mike Will Made-It Wop!