Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gucci mane Songtekst: going in

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gucci mane - going in ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van going in? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gucci mane! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gucci mane en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals going in .

Origineel

[Verse 1] Standing in V.I.P. a hundred fifty deep Jelwery all over me I look like Mr. T My necklace is full of diamonds hell yea I'm shinnig bright And bitches starrin at me starring so inpolite What a sight to see tattoo all over me A walkin work of art I took a lot of ink Kids want my autograph hoes want my phone number But I'm so damn conceited gave her the wrong number No need to speak I rather keep it brief I took a couple keys [? ] Maybe to you but damn sure not to me Five hundred fifty a piece now that's a lot of trees [Hook] (2x) I'm going in, I'm going in, I'm going in, I'm going in, I'm going in Once again, once again, once again, once again I play to win, I play to win [Verse 2] I ride exotic cars, I smoke expensive weed Yeah, that's the life of Gs and you are not a G And you can't walk with me because you are not with me He wants to get in free but he is not with the team This is not a dream and this is not a game Step on my denim jeans, is up by 50 grands Of in the club wgrams That's a half a pound we blew it like a fan Nigga I'm the man, women taking pictures They want to touch my hands they want to hit my swishers I'm fuckin with you, if you fuckin with me Cause we just bought the bar, so is ya drinkin with me? [Hook] (2x) [Verse 3] I'm in magic city, the center of attention I'm standing in the light I'm lookin like a tiki A whole a milli I mean a cool million Since they know I'm ballin they want to have my children Want to feel it, do you really feel it? This isn't just rap is really how I kick it I'm chillin like a villian cause really I'm a villian So listen to my struggle I make you see my vision Like a blind man you can't see the kid I'm like a deaf man cause you can't tell me shit Bitches fight daily you ain't fight cases Got money so out wasted I'm thirty rolling glacier [Hook] (2x)

 

Vertaling

[Verse 1] Standing in V.I.P. a hundred fifty deep Jelwery all over me I look like Mr. T My necklace is full of diamonds hell yea I'm shinnig bright And bitches starrin at me starring so inpolite Wat een gezicht om tatoeages over me heen te zien A walkin work of art I took a lot of ink Kids want my autograph hoes want my phone number Maar ik ben zo verwaand dat ik haar het verkeerde nummer gaf Niet nodig om te praten, ik hou het liever kort Ik heb een paar sleutels meegenomen. Misschien voor jou, maar zeker niet voor mij. Vijfhonderdvijftig per stuk, dat zijn een hoop bomen. [Hook] (2x) Ik ga naar binnen, ik ga naar binnen, ik ga naar binnen, ik ga naar binnen, ik ga naar binnen Nog een keer, nog een keer, nog een keer, nog een keer Ik speel om te winnen, Ik speel om te winnen [Verse 2] Ik rijd in exotische auto's, Ik rook dure wiet Yeah, that's the life of Gs and you are not a G And you can't walk with me because you are not with me Hij wil gratis binnenkomen maar hij hoort niet bij het team Dit is geen droom en dit is geen spel Stap op mijn spijkerbroek, is met 50 mille gestegen Of in de club wgrams Dat is een half pond we bliezen het als een fan Neger ik ben de man, vrouwen nemen foto's Ze willen mijn handen aanraken, ze willen mijn swishers raken Ik neuk met jou, als jij met mij neukt Cause we just bought the bar, so is ya drinkin with me? [Hook] (2x) [Verse 3] I'm in magic city, the center of attention Ik sta in het licht en zie eruit als een tiki A whole a milli I mean a cool million Since they know I'm ballin they want to have my children Wil je het voelen, voel je het echt? Dit is niet alleen rap, dit is echt hoe ik het doe I'm chillin like a villian cause really I'm a villian Dus luister naar mijn strijd ik laat je mijn visie zien Als een blinde man zie je het kind niet Ik ben als een dove, want je kunt me niets vertellen Bitches vechten dagelijks, jij vecht geen gevallen Got money so out wasted I'm thirty rolling glacier [Hook] (2x)