Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gudda gudda Songtekst: extraordinary

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gudda gudda - extraordinary ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van extraordinary? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gudda gudda! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gudda gudda en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals extraordinary .

Origineel

[Hook:]. Your so extraordinary [x3]. Somethings who's got a hold on me. Your so extraordinary. Somethings who's got a hold on me. If this feeling has emotion.... Someone who's got a hold on me. [Verse 1:]. Rumble anyday nigga pick a date. I'm feeling great, I don't walk I just levitate. I come from the bottom of the slum village. Where niggas make a name for being young killers. I hate the game and all the bullshit that come with it. Sometimes I wanna get the money and be done with it. But right now I'm feeling better than the usual. Flow so ugly make my bank account beautiful. They call me Gudda nigga who is you. Bedrocking every girl was a 2 for 2. That's right nigga the more the merrier. Extraordinaire. Extra-ordinary, nigga.. [Hook]. [Verse 2:]. We took the game to another level. Killing all these rap niggas time to get the shovel. I don't want this shit I want this shit forever. Until the game crown me king like Ms Corretta. Yeah. Chase the money with my eyes open. Cause I'm a die trying and never die hoping. Shit about to get critical. It's Guddaville 2, and the first one was biblical. Fuck the bullshit I'm a leave these niggas miserable. Spit the hardest shit till I start to see residuals.. That's right nigga the more the merrier. Extraordinaire. Extra-ordinary, nigga.. [Hook]. [Verse 3:]. Propane thoughts; I spit gasoline.. I be the first to come and the last to leave. Some of the realest shit I ever spoke. I hope your hearing everyline and catching every quote. Flow sick there's no antidote. Lock me in the zoo. They can't tame me: I'm an animal. There's no stopping me. there's no holding me.. There's no games nigga. there's no controlling me. I know the Lord watching over me.. Had to get the snakes from around me so it's more for me.. That's right nigga the more the merrier. Extraordinaire. Extra-ordinary, nigga.

 

Vertaling

[Haak:]. Je bent zo buitengewoon [x3]. Er is iets dat me in zijn greep heeft. Je bent zo buitengewoon. Er is iets dat me in zijn greep heeft. Als dit gevoel emotie heeft .... Iemand die me in zijn greep heeft. [Verse 1:]. Rumble anyday nigga pick a date. Ik voel me geweldig, ik loop niet, ik zweef gewoon. Ik kom van de bodem van de sloppenwijk. Waar niggas naam maken als jonge moordenaars. Ik haat het spel en alle bullshit die erbij komt kijken. Soms wil ik het geld hebben en er klaar mee zijn. Maar op dit moment voel ik me beter dan normaal. Flow zo lelijk maakt mijn bankrekening mooi. Ze noemen me Gudda nigga wie ben jij. Elk meisje bedonderen was een 2 voor 2. Dat klopt nigga, hoe meer hoe beter. Buitengewoon. Buitengewoon, nigga... [Hook]. [Verse 2:]. We hebben het spel naar een ander niveau gebracht. We vermoorden al die rap-niggas. Tijd om de schop te pakken. Ik wil deze shit niet, ik wil deze shit voor altijd. Totdat het spel me tot koning kroont zoals Ms Corretta. Ja. Jaag op het geld met mijn ogen open. Want ik ben een die het probeert en nooit sterft in de hoop. Shit staat op het punt kritisch te worden. Het is Guddaville 2, en de eerste was bijbels. Fuck de bullshit, ik laat deze negers ellendig achter. Ik ga de hardste shit uitspugen tot ik residuen begin te zien... Dat klopt, nikker. Hoe meer hoe beter. Buitengewoon. Buitengewoon, nikker. [Hook]. [Verse 3:]. Propaan gedachten, ik spuug benzine... Ik ben de eerste die komt en de laatste die weggaat. Een van de echtste dingen die ik ooit heb gezegd. Ik hoop dat je elke lijn hoort en elke quote opvangt. Stroom ziek, er is geen tegengif. Sluit me op in de dierentuin. Ze kunnen me niet temmen: Ik ben een beest. Je kan me niet stoppen. Je kan me niet tegenhouden... Er zijn geen spelletjes nigga. Er is geen controle over mij. Ik weet dat de Heer over me waakt... Ik moest de slangen om me heen weghalen, zodat het meer voor mij was. Dat klopt. Hoe meer hoe beter. Buitengewoon. Buitengewoon, nigga.