Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: guided by voices Songtekst: bulldog skin (demo)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: guided by voices - bulldog skin (demo) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bulldog skin (demo)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van guided by voices! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van guided by voices en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bulldog skin (demo) .

Origineel

I played the part I played the start I made a table out of clay I placed my hands Upon the plans I waited for a proud display I played around I heard the sound Of certain trouble on the way I got bulldog skin I got bulldog skin I took a car I drove it far I dug the quality of steel I crashed my nerve I made it swerve I made it back, was no big deal I tasted blood A date with scud And now I don't know how to feel ‘Cause I got bulldog skin I got bulldog skin All right, get wild I got bulldog skin I got bulldog skin I got bulldog skin I got bulldog skin

 

Vertaling

Ik speelde de rol Ik speelde het begin Ik maakte een tafel van klei Ik plaatste mijn handen op de plannen Ik wachtte op een trotse vertoning Ik speelde rond Ik hoorde het geluid Van zekere problemen op de weg Ik kreeg bulldog huid Ik heb bulldog huid Ik nam een auto Ik reed er ver mee Ik groef de kwaliteit van staal Ik heb mijn zenuwen gebroken Ik liet hem uitwijken Ik haalde het terug, was geen big deal Ik proefde bloed Een afspraakje met Scud En nu weet ik niet hoe ik me moet voelen 'Cause Ik heb bulldog huid Ik heb bulldog huid Oké, word wild Ik heb bulldog huid I got bulldog skin I got bulldog skin I got bulldog skin