Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: guided by voices Songtekst: ex supermodel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: guided by voices - ex supermodel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ex supermodel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van guided by voices! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van guided by voices en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ex supermodel .

Origineel

She's slender Oh, she's cream Oh, she's face I took her from place to place I moved her from room to room I exploited her, became the groom So I write music for soundtracks now I write music for soundtracks now That's what I wanted to do anyhow I took her from place to place (room to room) I exploited her, became the groom (I took her from room to room) So I know, yeah...

 

Vertaling

Ze is slank Oh, she's cream Oh, she's face Ik nam haar mee van plaats naar plaats Ik verhuisde haar van kamer naar kamer Ik buitte haar uit, werd de bruidegom Dus ik schrijf nu muziek voor soundtracks Ik schrijf nu muziek voor soundtracks Dat is wat ik toch al wilde doen Ik nam haar mee van plaats naar plaats (kamer naar kamer) Ik buitte haar uit, werd de bruidegom (I took her from room to room) Dus ik weet het, ja...