Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: guided by voices Songtekst: not behind the fighter jet

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: guided by voices - not behind the fighter jet ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van not behind the fighter jet? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van guided by voices! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van guided by voices en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals not behind the fighter jet .

Origineel

[Verse 1] Militant babies came to me And told me, "Don't be afraid to try" Phenomenal stunt kids in the streets They're popping out of the black ghost pie The fearless ones cracked up Jack and Jill They're down there in the bunker still You look like a sniper anyway [Chorus] I'm not behind the fighter jet I'd much rather back a simple girl I've seen your plan and it's all wet A noseload of prophecies coming to me [Verse 2] Caught in the trap where bravery steps A wounded mercenary bleeds In the hall of fantastically fine things Where the path of glory leads Lately I think it's grown too hard Coming up with the winning card But who's gonna beat them in their own backyard? [Chorus] I'm not behind the fighter jet I'd much rather back a simple girl I've seen your plan and it's all wet A noseload of prophecies coming to me

 

Vertaling

[Vers 1] Militante baby's kwamen naar me toe En vertelden me, "Wees niet bang om het te proberen" Fenomenale stuntkinderen in de straten They're popping out of the black ghost pie The fearless ones cracked up Jack and Jill Ze zijn nog steeds daar beneden in de bunker Je ziet er toch uit als een sluipschutter [refrein] Ik sta niet achter de straaljager Ik zou veel liever een simpel meisje steunen Ik heb je plan gezien en het is allemaal nat Een noseload van profetieën komen naar mij [Verse 2] Gevangen in de val waar dapperheid stapt Een gewonde huurling bloedt In de hal van fantastisch mooie dingen Where the path of glory leads De laatste tijd denk ik dat het te moeilijk is geworden Om met de winnende kaart te komen Maar wie gaat ze verslaan in hun eigen achtertuin? [Chorus] Ik sta niet achter de straaljager Ik zou veel liever een simpel meisje steunen Ik heb je plan gezien en het is allemaal nat Een noseload van profetieën komen naar mij