Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: guided by voices Songtekst: sister i need wine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: guided by voices - sister i need wine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sister i need wine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van guided by voices! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van guided by voices en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sister i need wine .

Origineel

[Verse 1] Sister, I need wine For color in my skin And darkness for my eyes But I can see the light burn through Still it is the night brings me to you [Verse 2] Sister, use your gift The backed up river spreads On grounds for fighting words And I am hating the ignorance in my body And I can't feed on the heaviness Sister, I need you [Bridge] And we will dance for gold and straddle the hour of fear And learn the real story Drink the truth, shed not one tear

 

Vertaling

[Verse 1] Zuster, ik heb wijn nodig Voor kleur in mijn huid En duisternis voor mijn ogen Maar ik zie het licht doorbranden Toch is het de nacht die me naar jou brengt [Verse 2] Zuster, gebruik je gave De opgestuwde rivier verspreidt zich Op gronden voor vechtende woorden En ik haat de onwetendheid in mijn lichaam En ik kan me niet voeden met de zwaarte Zuster, ik heb je nodig [Brug] En we zullen dansen voor goud en het uur van angst doorkruisen En het echte verhaal leren Drink de waarheid, vergiet niet één traan