Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: guided by voices Songtekst: slow dirty water

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: guided by voices - slow dirty water ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van slow dirty water? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van guided by voices! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van guided by voices en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals slow dirty water .

Origineel

[Verse 1] Messed me up, scratch liquid Field tested in dirty water Fell asleep and bought a boat Crossed my heart not to return Watch it burn in dirty water All of it [Verse 2] Flag torn, last rations Still busting dirty water Found a tree and hitched me up Brought me down to all I had done Wouldn't float, dirty water None of it

 

Vertaling

[Verse 1] Messed me up, scratch liquid Field tested in dirty water Viel in slaap en kocht een boot Kruiste mijn hart niet terug te keren Kijk het branden in vies water Alles. [Vers 2] Vlag gescheurd, laatste rantsoenen Still busting dirty water Found a tree and hitched me up Bracht me naar beneden naar alles wat ik had gedaan Wouldn't float, dirty water Niets van dit alles