Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: guided by voices Songtekst: surgical focus (remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: guided by voices - surgical focus (remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van surgical focus (remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van guided by voices! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van guided by voices en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals surgical focus (remix) .

Origineel

[Verse] With surgical focus, she stared at me and said "I'm willing to reach out, get into your head And I will keep you and cleanse you" She glared at me and wept "A change is not going to hurt you, not this time" [Chorus] And I've been waiting in line for this Now that it's taking forever, I insist Until I get it, I can't breathe Climbing high upon the rocky cliffs, she flies With surgical focus With surgical focus [Verse] With surgical focus, she stared at me and said "I'm willing to reach out, get into your head And I will keep you and cleanse you" She glared at me and wept "A change is not going to hurt you, not this time" [Chorus] And I've been waiting in line for this Now that it's taking forever, I insist Until I get it, I can't breathe Climbing high upon the rocky cliffs, she flies With surgical focus With surgical focus [Solo] [Chorus] Well, I've been waiting in line for this Now that it's taking forever, I insist Until I get it, I can't breathe Climbing high upon the rocky cliffs, she flies With surgical focus With surgical focus With surgical focus With surgical focus With surgical focus With surgical focus "Look...!"

 

Vertaling

[Verse] Met chirurgische focus, staarde ze me aan en zei "Ik ben bereid om uit te reiken, in je hoofd te komen En ik zal je houden en je zuiveren" Ze staarde me aan en weende "Een verandering zal je geen pijn doen, niet deze keer" [refrein] En ik heb gewacht in de rij voor dit Nu dat het eeuwig duurt, sta ik erop Tot ik het krijg, kan ik niet ademen Klimt hoog op de rotsachtige kliffen, vliegt ze Met chirurgische focus Met chirurgische focus [Verse] Met chirurgische focus, she stared at me and said "Ik ben bereid om uit te reiken, in je hoofd te komen En ik zal je houden en je zuiveren" Ze staarde me aan en weende "Een verandering zal je geen pijn doen, niet deze keer" [refrein] En ik heb gewacht in de rij voor dit Nu dat het eeuwig duurt, sta ik erop Tot ik het krijg, kan ik niet ademen Klimt hoog op de rotsachtige kliffen, vliegt ze Met chirurgische focus Met chirurgische focus [Solo] [refrein] Nou, ik heb hier op gewacht in de rij Nu dat het eeuwig duurt, sta ik erop Totdat ik het krijg, kan ik niet ademen Climbing high upon the rocky cliffs, she flies Met chirurgische focus With surgical focus With surgical focus With surgical focus With surgical focus With surgical focus "Kijk...!"