Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: guided by voices Songtekst: watch me jumpstart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: guided by voices - watch me jumpstart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van watch me jumpstart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van guided by voices! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van guided by voices en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals watch me jumpstart .

Origineel

[Verse 1] Watch me jumpstart as the old skin is peeled See an opening and bust into the field Hidden longings no longer concealed Watch me bulldoze every bulldozer away Each new obstacle from each old new day Where it's going, it's hard for me to say [Chorus] And shoot me down And bring me down But I won't be around As you run through the places you love I'll remember the faces that cry And they're pulling me back so I have to die [Verse 2] And watch me jumpstart at the first light of day Each new sensation just blows me away Don't look now, don't look now, I'm a phase Straight from ground zero, X marks the spot I can't pretend to be something I'm not 'Cause I'm a supernova, erect and white hot [Chorus] And shoot me down And bring me down But I won't be around As you run from the places you love I'll remember the faces that cry And they're pulling me back so I have to die [Verse 3] And watch me jumpstart, I'm Maximum Jack Shot through the cosmos like an alien attack Film finished, fade into black

 

Vertaling

[Verse 1] Kijk hoe ik spring als de oude huid wordt geschild Zie een opening en bust in het veld Verborgen verlangens niet langer verborgen Kijk hoe ik elke bulldozer weg bulldozer Elk nieuw obstakel van elke oude nieuwe dag Waar het heen gaat, is moeilijk voor mij te zeggen [refrein] And shoot me down En haal me neer Maar ik zal niet in de buurt zijn Als je door de plaatsen rent waar je van houdt Ik zal me de gezichten herinneren die huilen En ze trekken me terug zodat ik moet sterven [Verse 2] And watch me jumpstart at the first light of day Elke nieuwe sensatie blaast me gewoon weg Kijk nu niet, kijk nu niet, ik ben een fase Rechtstreeks vanaf ground zero, X markeert de plek Ik kan niet doen alsof ik iets ben wat ik niet ben 'Cause I'm a supernova, erect and white hot [refrein] And shoot me down And bring me down Maar ik zal niet in de buurt zijn Als je wegloopt van de plaatsen waar je van houdt Ik zal me de gezichten herinneren die huilen En ze trekken me terug zodat ik moet sterven [Verse 3] And watch me jumpstart, I'm Maximum Jack Shot through the cosmos like an alien attack Film klaar, fade in black