Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: guilherme de brito Songtekst: folhas secas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: guilherme de brito - folhas secas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van folhas secas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van guilherme de brito! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van guilherme de brito en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals folhas secas .

Origineel

Quando eu piso em folhas secas. Caídas de uma mangueira. Penso na minha escola. E nos poetas da minha Estação Primeira. Não sei quantas vezes. Subi o morro cantando. Sempre o sol me queimando. E assim vou me acabando. Quando o tempo avisar. Que eu não posso mais cantar. Sei que vou sentir saudade. Ao lado do meu violão. Da minha mocidade.

 

Vertaling

Als ik op droge bladeren stap. Vallen uit een mangoboom. Ik denk aan mijn school. En de dichters van mijn Estação Primeira. Ik weet niet hoe vaak Ik beklom de heuvel zingend. Altijd de zon die me verbrandt. En zo eindig ik. Als de tijd waarschuwt. Dat ik niet meer kan zingen. Ik weet dat ik het zal missen. Naast mijn gitaar. Mijn jeugd.