Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: guilherme e santiago Songtekst: fora da estação

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: guilherme e santiago - fora da estação ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fora da estação? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van guilherme e santiago! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van guilherme e santiago en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fora da estação .

Origineel

Acabou o amor, já não tem verão. Sou como uma flor, fora da estação. Simplesmente foi, o que eu vou fazer?. Se em mim ficou, tudo de você. Se tá difícil compreender, o que eu tô tentando dizer. Vou desenhar, você tem que entender. Como uma música sem som, a cor que nunca muda o tom. A minha vida se não amar você. E essa incerteza me apavora, sinto que quer ir embora. E confesso isso me faz tão mal. Já escrevi a minha história com você. E não vejo você no final

 

Vertaling

Geen liefde meer, geen zomer meer. Ik ben als een bloem, buiten het seizoen. Het is gewoon weg, wat moet ik doen? Als het nog in me zit, jullie allemaal. Als het moeilijk te begrijpen is wat ik probeer te zeggen Ik zal tekenen, je moet het begrijpen. Als een lied zonder geluid, de kleur die nooit van toon verandert. Mijn leven als ik niet van je hou. En deze onzekerheid beangstigt me, ik voel dat je weg wilt. En ik moet bekennen dat het me zo slecht maakt. Ik heb mijn verhaal al met jou geschreven En ik zie je niet op het einde