Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: guns n roses Songtekst: ain't goin' down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: guns n roses - ain't goin' down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ain't goin' down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van guns n roses! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van guns n roses en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ain't goin' down .

Origineel

1, 2, 1, 2, 3. Ooh, I'll be laughing when you're crying. Push me and you lose. Ooh, I'll be dancing when you're dying. Your paid dues. You got me out of indecision. You can slash me out of fear. Good intentions get me nowhere. It's always nothing, all your love. Tell me about your overview,. And I'll, try to show you how it looks from here. I ain't goin' down. Ain't goin' down. Ain't goin' down no more. I ain't goin' down. Ain't goin' down. Ain't goin' down no more. No, no, no. No!. I can see your true colors. I see red. When you hide all of your lovers under the bed. Instigate a simple life. And who's to say what's black or white?. Just because, you're curious, I've earned another. brought me near. Through all the dreams that I could use. Now I know there's nothing I could do. For you!. Ain't goin' down. Ain't goin' down. Ain't goin' down no more. I ain't goin' down. Ain't goin' down. Ain't goin' down no more. No, no, no. I ain't goin' down. Ain't goin' down no more. I ain't goin' down. Ain't goin' down. Ain't goin' down no more. No, no, no. [That'll change, don't worry about it]. I ain't goin' down. Ain't goin' down. Ain't goin' down no more. I ain't goin' down. Ain't goin' down. Ain't goin' down no more. I ain't goin' down. Ooh, ain't goin' down. Ain't goin' down. No, no, no. I think, you should, keep your mouth shut.... I ain't goin' down. Ain't goin' down. Ain't goin' down no more. I ain't goin' down. Ain't goin' down. Ain't goin' down no more. I ain't goin' down. Ain't goin' down. Ain't goin' down no more. I ain't goin' down. Ain't goin' down. Ain't goin' down no more. Ain't goin' down

 

Vertaling

1, 2, 1, 2, 3. Ooh, ik zal lachen als jij huilt. Duw me en je verliest. Ooh, ik zal dansen als jij sterft. Je betaalde contributie. Je hebt me uit besluiteloosheid. Je kunt me snijden uit angst. Goede bedoelingen brengen me nergens. Het is altijd niets, al je liefde. Vertel me over je overzicht,. En ik zal, proberen je te laten zien hoe het er van hier uitziet. Ik ga niet naar beneden. Ik ga niet naar beneden. Ik ga niet meer naar beneden. Ik ga niet naar beneden. Ik ga niet naar beneden. Ik ga niet meer naar beneden. Nee, nee, nee. Nee! Ik kan je ware kleuren zien. Ik zie rood. Wanneer je al je minnaars onder het bed verstopt. Een simpel leven beginnen. En wie zal zeggen wat zwart of wit is? Gewoon omdat je nieuwsgierig bent, ik heb er nog een verdiend. bracht me dichtbij. Door alle dromen die ik kon gebruiken. Nu weet ik dat er niets is wat ik zou kunnen doen. Voor jou. Ik ga niet neer. Ik ga niet neer. Ik ga niet meer naar beneden. Ik ga niet neer. Ik ga niet naar beneden. Ik ga niet meer naar beneden. Nee, nee, nee. Ik ga niet naar beneden. Ik ga niet meer naar beneden. Ik ga niet naar beneden. Ik ga niet meer naar beneden. Ik ga niet meer naar beneden. Nee, nee, nee. [Dat zal veranderen, maak je geen zorgen over]. Ik ga niet naar beneden. Ik ga niet naar beneden. Ik ga niet meer naar beneden. Ik ga niet naar beneden. Ik ga niet naar beneden. Ik ga niet meer naar beneden. Ik ga niet meer naar beneden. Ooh, ik ga niet naar beneden. Ik ga niet naar beneden. Nee, nee, nee. Ik denk, dat je, je mond moet houden .... Ik ga niet naar beneden. Ik ga niet neer. Ik ga niet meer naar beneden. Ik ga niet neer. Ik ga niet neer. Ik ga niet meer naar beneden. Ik ga niet naar beneden. Ik ga niet naar beneden. Ik ga niet meer naar beneden. Ik ga niet naar beneden. Ik ga niet naar beneden. Ik ga niet meer naar beneden. Ik ga niet naar beneden