Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: guns n roses Songtekst: out ta get me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: guns n roses - out ta get me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van out ta get me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van guns n roses! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van guns n roses en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals out ta get me .

Origineel

Been hidin' out. And layin' low. It's nothin' new ta me. Well you can always find. a place to go. If you can keep your sanity. They break down the doors. And they rape my rights but. They won't touch me. They scream and yell. And fight all night. You can't tell me. I lose my head. I close my eyes. They won't touch me. 'Cause I got somethin'. I been buildin' up inside. For so fuckin' long. They're out ta get me. They won't catch me. I'm fuckin' innocent. They won't break me. Sometimes it's easy to forget where you're goin'. Sometimes it's harder to leave. And everytime you think you know just what you're doin'. That's when your troubles exceed. They push me in a corner. Just to get me to fight but. They won't touch me. They preach and yell. And fight all night. You can't tell me. I lose my head. I close my eyes. They won't touch me. 'Cause I got somethin'. I been buildin' up inside. I'm already gone. They're out ta get me. They won't catch me. Cause I'm innocent. They won't break me. No, no, no.... Let's see you try. Some people got a chip on their shoulder. An some would say it was me. But I didn't buy that fifth of whisky. That you gave me. So I'd be quick to disagree. They're out ta get me. They won't catch me. I'm fuckin' innocent. They won't break me. They're out to get me. They won't catch me. Cause I'm innocent. So you can. Suck me. Take that one to heart

 

Vertaling

Ik heb me verstopt. En me gedeisd gehouden. Dat is niets nieuws voor mij. Nou, je kunt altijd een plek vinden om naar toe te gaan. Als je je gezond verstand kunt bewaren. Ze breken de deuren in. En ze verkrachten mijn rechten, maar... Ze raken me niet aan. Ze schreeuwen en gillen. En vechten de hele nacht. Je kunt het me niet vertellen. Ik verlies mijn hoofd. Ik sluit mijn ogen. Ze zullen me niet aanraken. 'Cause I got something'. Ik heb me van binnen opgebouwd. Al zo verdomd lang. Ze zijn erop uit om me te pakken. Ze zullen me niet pakken. Ik ben onschuldig. Ze zullen me niet breken. Soms is het makkelijk om te vergeten waar je heen gaat. Soms is het moeilijker om te vertrekken. En elke keer als je denkt dat je weet wat je aan het doen bent. Dat is wanneer je problemen groter worden. Ze duwen me in een hoek. Alleen maar om me te laten vechten, maar. Ze raken me niet aan. Ze preken en schreeuwen. En vechten de hele nacht. Je kunt het me niet vertellen. Ik verlies mijn hoofd. Ik sluit mijn ogen. Ze zullen me niet aanraken. 'Cause I got something'. Ik heb me van binnen opgebouwd. Ik ben al weg. Ze zijn erop uit om me te pakken. Ze zullen me niet pakken. Omdat ik onschuldig ben. Ze zullen me niet breken. Nee, nee, nee.... Probeer jij het maar eens. Sommige mensen hebben een chip op hun schouder. En sommigen zouden zeggen dat ik het was. Maar ik heb die vijfde whisky niet gekocht. Die je me gaf. Dus ik ben het er niet mee eens. Ze zijn erop uit om mij te pakken. Ze zullen me niet pakken. Ik ben verdomme onschuldig. Ze zullen me niet breken. Ze zijn erop uit om mij te pakken. Ze zullen me niet pakken. Omdat ik onschuldig ben. Dus je kan. Zuig me. Neem dat ter harte