Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Guns.N.Roses Songtekst: Sweet Child O'Mine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Guns.N.Roses - Sweet Child O'Mine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Sweet Child O'Mine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Guns.N.Roses! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Guns.N.Roses en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Sweet Child O'Mine .

Origineel

She's got a smile that it seems to me Reminds me of childhood memories Where everything Was as fresh as the bright blue sky Now and then when I see her face It takes me away to that special place And if I stared too long I'd probably break down and cry Woah oh woah sweet child o' mine Woah oh oh oh sweet love of mine [Guitar break] She's got eyes of the bluest skies As if they thought of rain I'd hate to look into those eyes And see an ounce of pain Her hair reminds me Of a warm safe place Where as a child I'd hide And pray for the thunder And the rain to quietly pass me by Woah oh woah sweet child o' mine Ohhhhh oh oh oh sweet love of mine [Guitar Solo] Oooooohhhh yeah Oh oh oh oh sweet child o' mine Oh oh oh woah oh sweet love of mine Woah oh oh oh sweet child o' mine Oooh yea-ha Oo-oo-oo-hoo sweet love of mine [Guitar solo] Where do we go Where do we go now Where do we go Oo oo oh Where do we go-oh Where do we go Ooh where do we go now Where do we go Sweet child Ooh where do we go now I-i-i-i-i-i-i-i Ooh Where do we go now Ah ah ah ah a-ooh woah Where do we go Ooooh oh where do we go now Oh where do we go Where do we go now Where do we go-oh-oh Woah ooh where do we go now Ooh no no no no no Sweet child Sweet child o' mine

 

Vertaling

Ze heeft een glimlach die lijkt mij Doet me denken aan jeugdherinneringen Waar alles Was zo vers als de heldere blauwe hemel Nu en dan wanneer ik haar gezicht zie Het neemt me mee naar dat speciale plekje En als ik te lang staarde Ik zou waarschijnlijk breken en huilen Woah woah oh Sweet Child O 'mijn Woah oh oh oh zoete liefde van mij [Guitar break] Ze heeft ogen van de blauwste luchten Alsof ze dachten van de regen Ik zou het vreselijk om te kijken in die ogen En zie een ounce van pijn Haar haar doet me denken Van een warme veilige plek Wanneer ik als kind zou verbergen En bidden voor de donder En de regen om in alle rust geef me door Woah woah oh Sweet Child O 'mijn Ohhhhh oh oh oh zoete liefde van mij [Guitar Solo] Oooooohhhh yeah Oh oh oh oh Sweet Child O 'mijn Oh oh oh oh woah zoete liefde van mij Woah oh oh oh Sweet Child O 'mijn Oooh ja-ha Oo-oo-oo-hoo zoete liefde van mij [Guitar Solo] Waar gaan we heen Waar gaan we nu Waar gaan we heen Oo oo oh Waar gaan we heen-oh Waar gaan we heen Ooh waar gaan we naarnu Waar gaan we heen Sweet Child Ooh waar gaan we nu Iiiiiiii Ooh Waar gaan we nu Ah ah ah ah a-woah ooh Waar gaan we heen Ooooh oh waar gaan we nu Oh, waar gaan we Waar gaan we nu Waar gaan we heen-oh-oh Woah ooh waar gaan we nu Ooh nee nee nee nee nee Sweet Child Sweet Child o 'mine