Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Guns'N Roses Songtekst: Paradise City

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Guns'N Roses - Paradise City ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Paradise City? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Guns'N Roses! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Guns'N Roses en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Paradise City .

Origineel

Guns 'n roses - Paradise CityTake me down To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Take me home (oh, won't you please take me home) x2 Just a' urchin livin' under the street I'm a hard case that's tough to beat I'm your charity case So buy me somethin' to eat I'll pay you at another time Take it to the end of the line Ragz to richez or so they say Ya gotta-keep pushin' for the fortune and fame It's all a gamble when it's just a game Ya treat it like a capital crime Everybody's doin' their time Take me down To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh wont you please take me home, yeah Take me down To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Take me home Strapped in the chair of the city's gas chamber Why I'm here I can't quite remember The surgeon general says it's hazardous to breathe I'd have another cigarette but I can't see Tell me who you're gonna believe Take me down To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Take me home, yeah Take me down To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh wont you please take me home, yeah! So far away So far away So far away So far away Captain America's been torn apart Now he's a court jester with a broken heart He said- Turn me around and take me back to the start I must be losin' my mind- "Are you blind?" I've seen it all a million times Take me down To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Take me home, yeah Take me down To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh won't you please take me home Take me down To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Take me home, yeah Take me down To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh wont you please take me home, home I wanna go I wanna go Oh wont you please take me home I wanna see I wanna see Oh won't you please take me home Take me down To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Take me home, yeah Take me down To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home, yeah Take me down Take me down Oh won't you please take me home I wanna see I wanna see Oh won't you please take me home I wanna see I wanna see Take me home Take me down To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Take me home, yeah Take me down To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty OH, won't you please take me home, yeah Take me down I wanna go Oh won't you please take me home

 

Vertaling

Guns 'n Roses - Paradise CityTake me down Aan de Paradise City Waar het gras groen is En de meisjes zijn vrij Take Me Home (Oh, zal je niet neem me home) x2 Gewoon een 'egel livin' onder de straat Ik ben een moeilijk geval, dat is moeilijk te verslaan Ik ben je Charity Case Dus koop ik iets 'om te eten Ik betaal je op een ander tijdstip Neem contact op met het einde van de lijn Ragz aan Richez of zo zeggen ze Ya gotta-houden pushin 'voor het fortuin en roem Het is allemaal een gok wanneer het is maar een spelletje Ya behandelen als een halsmisdaad Everybody's doin 'hun tijd Take me down Aan de Paradise City Waar het gras groen is En de meisjes zijn vrij Oh gewoon je neem me mee naar huis, ja Take me down Aan de Paradise City Waar het gras groen is En de meisjes zijn vrij Take Me Home Vastgebonden in de stoel van het gas van de stad ruimte Waarom ik hier ben kan ik niet precies herinneren De chirurg zegt dat het algemene gevaarlijk is om te ademen Ik zou nog een sigaret, maar ik kan niet zien Zeg me wie je gaat geloven Take me down Aan deParadise City Waar het gras groen is En de meisjes zijn vrij Take me home, ja Take me down Aan de Paradise City Waar het gras groen is En de meisjes zijn vrij Oh wont u neem me naar huis, ja! Zo ver weg Zo ver weg Zo ver weg Zo ver weg Captain America is al verscheurd Nu is hij een hofnar met een gebroken hart Hij zei dat- Draai me om en neem me terug naar het begin Ik moet losin 'mijn geest- "Ben je blind?" Ik heb het allemaal gezien een miljoen keer Take me down Aan de Paradise City Waar het gras groen is En de meisjes zijn vrij Take me home, ja Take me down Aan de Paradise City Waar het gras groen is En de meisjes zijn vrij Oh zal je niet neem me mee naar huis Take me down Aan de Paradise City Waar het gras groen is En de meisjes zijn vrij Take me home, ja Take me down Aan de Paradise City Waar het gras groen is En de meisjes zijn vrij Oh wont u neem me thuis, thuis Ik wil naar Ik wil naar Oh gewoon je neem me mee naar huis Ikwillen zien Ik wil zien Oh zal je niet neem me mee naar huis Take me down Aan de Paradise City Waar het gras groen is En de meisjes zijn vrij Take me home, ja Take me down Aan de Paradise City Waar het gras groen is En de meisjes zijn vrij Oh, zal je niet neem me naar huis, ja Take me down Take me down Oh zal je niet neem me mee naar huis Ik wil zien Ik wil zien Oh zal je niet neem me mee naar huis Ik wil zien Ik wil zien Take Me Home Take me down Aan de Paradise City Waar het gras groen is En de meisjes zijn vrij Take me home, ja Take me down Aan de Paradise City Waar het gras groen is En de meisjes zijn vrij OH, zal je niet neem me naar huis, ja Take me down Ik wil naar Oh zal je niet neem me mee naar huis