Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gunther Songtekst: Ding Dong

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gunther - Ding Dong ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ding Dong? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gunther! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gunther en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ding Dong .

Origineel

Oohw, you touch my tralala Hmm, my ding ding dong (la la la la la la la la etc.) Oohw you touch my tralala (la la la la la la la la etc.) Hmm, my ding ding dong (la la la la la la la la etc.) Deep in the night, I'm looking for some fun Deep in the night, I'm looking for some love Deep in the night, I'm looking for some fun Deep in the night, I'm looking for some love You tease me, oohw please me I want you to be my lovetoy Come near me, don't tear me I just can't get enough of you, boy! Oohw you touch my tralala (la la la la la la la la etc.) Hmm, my ding ding dong (la la la la la la la la etc.) Oohw, you touch my tralala Hmm, my ding ding dong (la la la la la la la la etc.) Deep in the night, I'm looking for some fun Deep in the night, I'm looking for some love You tease me, oohw please me I want you to be my lovetoy Come near me, don't tear me I just can't get enough of you, boy! Oohw, you touch my tralala (la la la la la la la la etc.) Hmm, my ding ding dong (la la la la la la la la etc.) Oohw, you touch my tralala Hmm, my ding ding dong (Girl: my ding ding dong) Hmm, my ding ding dong (la la la la la la la la etc.) Hmm, my ding ding dong (la la la la la la la la etc.) Oohw, you touch my tralala (la la la la la la la la etc.) Hmm, my ding ding dong (la la la la la la la la etc.) Oohw, you touch my tralala (la la la la la la la la etc.) Hmm, my ding ding dong (la la la la la la la la etc.) Oohw, you touch my tralala (la la la la la la la la etc.) Hmm, my ding ding dong (la la la la la la la la etc.) Oohw, my ding ding dong (la la la la la la la la etc.) Oohw, you touch my tralala Hmm, my ding ding dong Aahhwww

 

Vertaling

Oohw, raak je mijn Tralala Hmm, my ding ding dong (la la la la la la la la, enz.) Oohw je touch my tralala (la la la la la la la la, enz.) Hmm, my ding ding dong (la la la la la la la la, enz.) Diep in de nacht, ik ben op zoek naar wat plezier Diep in de nacht, ik ben op zoek naar liefde Diep in de nacht, ik ben op zoek naar wat plezier Diep in de nacht, ik ben op zoek naar liefde U tease me, neem me oohw Ik wil dat je mijn lovetoy worden Kom bij mij, Don't Tear Me Ik heb net niet genoeg van kunt krijgen, jongen! Oohw je touch my tralala (la la la la la la la la, enz.) Hmm, my ding ding dong (la la la la la la la la, enz.) Oohw, raak je mijn Tralala Hmm, my ding ding dong (la la la la la la la la, enz.) Diep in de nacht, ik ben op zoek naar wat plezier Diep in de nacht, ik ben op zoek naar liefde U tease me, neem me oohw Ik wil dat je mijn lovetoy worden Kom bij mij, Don't Tear Me Ik heb net niet genoeg van kunt krijgen, jongen! Oohw, raak je mijn Tralala (la la la la la la la la, enz.) Hmm, mijn Ding Dingdong (la la la la la la la la, enz.) Oohw, raak je mijn Tralala Hmm, my ding ding dong (Girl: My Ding Ding Dong) Hmm, my ding ding dong (la la la la la la la la, enz.) Hmm, my ding ding dong (la la la la la la la la, enz.) Oohw, raak je mijn Tralala (la la la la la la la la, enz.) Hmm, my ding ding dong (la la la la la la la la, enz.) Oohw, raak je mijn Tralala (la la la la la la la la, enz.) Hmm, my ding ding dong (la la la la la la la la, enz.) Oohw, raak je mijn Tralala (la la la la la la la la, enz.) Hmm, my ding ding dong (la la la la la la la la, enz.) Oohw, My Ding Ding Dong (la la la la la la la la, enz.) Oohw, raak je mijn Tralala Hmm, my ding ding dong Aahhwww