Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gunther Songtekst: Tutti Frutti Summer Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gunther - Tutti Frutti Summer Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Tutti Frutti Summer Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gunther! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gunther en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Tutti Frutti Summer Love .

Origineel

It's a crazy, crazy night Having you here right by my side It's a crazy summer night Cause you make me feel so alive Tutti frutti summer love (mmmh, ahhh) It's a crazy, crazy night Having you here right by my side It's a crazy summer night Cause you make me feel so alive It's a crazy summer love (mmmh, ahhh) Honey, you're so cute This is the land of forbidden fruit Bananas, melonas, yeah It's a hot, hot summer love (Yeah) You can make me do all those crazy things I never dared It's a no-no (No!) And you like it Darling, you're the one and only; yes, I swear Tutti frutti summer love It's a crazy, crazy night Having you here right by my side It's a crazy summer night Cause you make me feel so alive It's a crazy summer love oooo oooo ayo (Yeah) Tutti frutti summer love oooo oooo ayo It's a crazy summer love A summer love You come and take your chance And do the naked dance Bananas, melonas, yeah It's a hot, hot summer love (mmmh) You can make me do all those crazy things I never dared It's a no-no (No!) And you like it Darling, you're the one and only; yes, I swear Tutti frutti summer love It's a crazy, crazy night Having you here right by my side It's a crazy summer night Cause you make me feel so alive It's a crazy summer love oooo oooo ayo (Yeah) Tutti frutti summer love oooo oooo ayo A summer love It's a no-no And I like it It's a no-no Teasing me It's a no-no And you like it It's a no-no (I like it) Come with me Yeah oooo oooo ayo Crazy, crazy summer love oooo oooo ayo oooo oooo ayo Tutti frutti summer love It's a crazy, crazy night Having you here right by my side It's a crazy summer night Cause you make me feel so alive It's a crazy summer love It's a crazy, crazy night Having you here right by my side It's a crazy summer night Cause you make me feel so alive It's a crazy summer love Tutti frutti summer love

 

Vertaling

Het is een gekke, gekke nacht Nadat je hier aan mijn zijde Het is een gekke zomernacht Want You Make Me Feel zo levendig Tutti Frutti Summer Love (Mmmh, ahhh) Het is een gekke, gekke nacht Nadat je hier aan mijn zijde Het is een gekke zomernacht Want You Make Me Feel zo levendig Het is een gekke summer love (Mmmh, ahhh) Schat, je bent zo schattig Dit is het land van de verboden vrucht Bananen, melonas, yeah Het is een warme, hete zomer liefde (Ja) U kunt mij doen al die gekke dingen die ik nooit durven Het is een no-no (Nee!) En je het leuk vindt Schat, je bent de enige, ja, ik zweer het Tutti Frutti Summer Love Het is een gekke, gekke nacht Nadat je hier aan mijn zijde Het is een gekke zomernacht Want You Make Me Feel zo levendig Het is een gekke summer love oooo oooo Ayo (Ja) Tutti Frutti Summer Love oooo oooo Ayo Het is een gekke summer love A Summer Love Je komt en neem je kans En doe het blote dans Bananen, melonas, yeah Het is een warme, hete zomer liefde (Mmmh) U kunt mij alles doen wat die gekkedingen die ik nooit durven Het is een no-no (Nee!) En je het leuk vindt Schat, je bent de enige, ja, ik zweer het Tutti Frutti Summer Love Het is een gekke, gekke nacht Nadat je hier aan mijn zijde Het is een gekke zomernacht Want You Make Me Feel zo levendig Het is een gekke summer love oooo oooo Ayo (Ja) Tutti Frutti Summer Love oooo oooo Ayo A Summer Love Het is een no-no En I like it Het is een no-no Plaagt me Het is een no-no En je het leuk vindt Het is een no-no (I like it) Ga mee Ja oooo oooo Ayo Crazy, crazy summer love oooo oooo Ayo oooo oooo Ayo Tutti Frutti Summer Love Het is een gekke, gekke nacht Nadat je hier aan mijn zijde Het is een gekke zomernacht Want You Make Me Feel zo levendig Het is een gekke summer love Het is een gekke, gekke nacht Nadat je hier aan mijn zijde Het is een gekke zomernacht Want You Make Me Feel zo levendig Het is een gekke summer love Tutti Frutti Summer Love