Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Guru Josh Project Songtekst: Infinity

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Guru Josh Project - Infinity ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Infinity? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Guru Josh Project! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Guru Josh Project en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Infinity .

Origineel

Here's my key Philosophy A freak like me Just needs infinity Relax Take your time And take your time To trust in me And you will find Infinity, infinity And take your time To trust in me And you will find Infinity, infinity The time goes by So naturally Why you'll receive Infinity Here's my key Philosophy A freak like me Just needs infinity Relax Take our time And take your time To trust in me And you will find Infinity, infinity, infinity, infinity, infinity, infinity, infinity And take your time To trust in me And you will find The time goes by So naturally Why you'll receive Infinity

 

Vertaling

Hier is mijn sleutel Filosofie Een freak als ik Net behoeften oneindig Ontspannen Neem de tijd En neem je tijd Aan vertrouwen in mij En gij zult vinden Infinity, oneindig En neem je tijd Aan vertrouwen in mij En gij zult vinden Infinity, oneindig De tijd gaat door Zo natuurlijk Daarom ontvangt u Oneindigheid Hier is mijn sleutel Filosofie Een freak als ik Net behoeften oneindig Ontspannen Neem de tijd En neem je tijd Om het vertrouwen in mij En gij zult vinden Oneindig, oneindig, oneindig, oneindig, oneindig, oneindig, oneindig En neem je tijd Om het vertrouwen in mij En gij zult vinden De tijd gaat door Zo natuurlijk Daarom ontvangt u Oneindigheid