Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gusgus Songtekst: on the job

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gusgus - on the job ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van on the job? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gusgus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gusgus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals on the job .

Origineel

On the job 24/7 never stop Always getting better on the job On the job On the job Pushed myself harder til I drop A little bit better on the job On the job 24/7 24/7 24/7 I wanna make you happy Cause I like you a lot I know it's kinda whacky But I like you a lot I wanna make you happy Cause I like you a lot I know it's kinda tacky But I like you I like you I like you I like you 24/7 24/7 I wanna make you happy Cause I like you a lot I know it's kinda whacky But I like you a lot I wanna make you happy Cause I like you a lot I know it's kinda tacky But I like you I like you I like you I like you 24/7

 

Vertaling

Op het werk 24/7 nooit stoppen Altijd beter worden op het werk Op de baan Op de job Mezelf harder pushen tot ik erbij neerval Een beetje beter op het werk Op het werk 24/7 24/7 24/7 Ik wil je gelukkig maken Cause ik vind je leuk a lot I know it's kinda whacky Maar ik vind je leuk. a lot Ik wil je gelukkig maken Cause ik vind je leuk a lot I know it's kinda tacky Maar ik vind je leuk. ik vind je leuk ik vind je leuk I like you 24/7 24/7 Ik wil je gelukkig maken Cause I like you a lot I know it's kinda whacky But I like you a lot Ik wil je gelukkig maken Cause I like you a lot I know it's kinda tacky But I like you I like you I like you I like you 24/7