Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gusttavo lima Songtekst: 10 anos

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gusttavo lima - 10 anos ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 10 anos? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gusttavo lima! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gusttavo lima en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 10 anos .

Origineel

Fala. Seria covardia ir embora sem dizer por quê. Existem tantas páginas dessa história pra escrever. Não venha inventar um fim. Fala. Depois de tanto tempo juntos, você vai deixar no ar?. Será que pensa que agindo assim o amor irá mudar?. Há tanto ainda pra viver. Tudo é nada sem você. Nosso amor não acabou e ainda digo mais. Vou te fazer lembrar de tudo que me prometeu há 10 anos atrás. Amor e muito mais. Tô pagando pra ver se você é capaz de me esquecer. Se for capaz, me esqueça

 

Vertaling

Spreek. Het zou laf zijn te vertrekken zonder te zeggen waarom. Er zijn zoveel bladzijden van dit verhaal om te schrijven. Verzin geen einde. Zeg het me. Na zo lang samen te zijn, laat je het in de lucht hangen? Denk je dat door zo te doen, de liefde zal veranderen? Er is zoveel meer om voor te leven. Alles is niets zonder jou. Onze liefde is nog niet over en ik zal je meer vertellen. Ik zal je alles laten herinneren wat je me 10 jaar geleden beloofde. Liefde en nog veel meer. Ik betaal om te zien of je me kunt vergeten. Als je kunt, vergeet me