Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gusttavo lima Songtekst: dna

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gusttavo lima - dna ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dna? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gusttavo lima! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gusttavo lima en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dna .

Origineel

Ele tem, a química divina da transformação. Sabe onde tocar pra gerar ação. A vida dele é verbo, verbo faz viver. Ele vai, além do impossível e da utopia. Tem na mão a biotecnologia. A vida de quem vive de quem vai nascer. O seu poder é soberano não dá pra falar. Ele faz a Terra flutuar e até girar. Ele agita o oceano, cria o vento, componentes da vida. Faz a nuvem virar chuva pra molhar o chão. A semente vira planta se transforma em pão. faz o Sol iluminar a Terra e deixá-la aquecida. Ele faz, a lagarta do casulo não ser mais aquela. Transformando em borboleta branca ou amarela. Lhe dá asas e ainda lhe ensina a voar. Ele faz, em qualquer matéria orgânica a transformação. Mesmo ainda que o feto seja o embrião. Ele define aparências e como será. Ele conta os neurônios de uma mente humana. Ele multiplica células e uma membrana. Conhece nossa genética e nosso DNA. Nem no céu nem na Terra. Há um Deus maior. Ele faz, e refaz. Ele é Deus. O resto é pó (2x). Ele conta os neurônios de uma mente humana. Ele multiplica células e uma membrana. Conhece nossa genética e nosso DNA. Nem no céu nem na Terra. Há um Deus maior. Ele faz, e refaz. Ele é Deus. O resto é pó (2x)

 

Vertaling

Hij heeft de goddelijke chemie van transformatie. Hij weet waar te raken om actie te genereren. Zijn leven is werkwoord, werkwoord doet leven. Hij gaat verder dan het onmogelijke en de utopie. Hij heeft biotechnologie in zijn hand. Het leven van hen die leven, van hen die geboren zullen worden. Zijn macht is soeverein, men kan er niet over spreken. Hij laat de Aarde zweven en zelfs draaien. Hij roert de oceaan, schept de wind, bestanddelen van het leven. Hij verandert de wolk in regen om de grond nat te maken. Hij laat de zon de aarde verlichten en haar warm houden. Hij maakt, dat de rups van de cocon dat niet meer is. en verandert het in een witte of gele vlinder. Hij geeft het vleugels en leert het te vliegen. Hij maakt, in elke organische materie de transformatie. Ook al is de foetus een embryo. Hij bepaalt de verschijningen en hoe het zal zijn. Hij telt de neuronen van een menselijke geest. Hij vermenigvuldigt cellen en een membraan. Hij kent onze genetica en ons DNA. Noch in de hemel, noch op aarde. Er is een grotere God. Hij maakt, en remakes. Hij is God. De rest is stof (2x). Hij telt de neuronen van een menselijke geest. Hij vermenigvuldigt cellen en een membraan. Hij kent onze genetica en ons DNA. Noch in de hemel, noch op aarde. Er is een grotere God. Hij maakt, en remakes. Hij is God. De rest is stof (2x)