Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gusttavo lima Songtekst: eu não iria

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gusttavo lima - eu não iria ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eu não iria? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gusttavo lima! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gusttavo lima en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eu não iria .

Origineel

De novo você vindo com esse papo bobo. Dizendo que quer terminar, que acabou é o fim. Mas não é tão simples assim. E de novo, você me xinga e joga tudo fora. Não tá nem aí pra nossa história. Melhor você pensar direito agora. Se sair por essa porta, não vai mais voltar. E guarda o conselho que eu vou te dar. Se fosse você eu não iria, não dá pra esquecer. E quanto mais distante mais seu coração. Vai me querer. Eu não iria, melhor ficar aqui. Chegando em casa vai se arrepender. E vai voltar pra mim. E de novo, você me xinga e joga tudo fora. Não tá nem aí pra nossa história. Melhor você pensar direito agora. Se sair por essa porta, não vai mais voltar. E guarda o conselho que eu vou te dar. Se fosse você eu não iria, não dá pra esquecer. E quanto mais distante mais seu coração. Vai me querer. Eu não iria, melhor ficar aqui. Chegando em casa vai se arrepender. E vai voltar pra mim

 

Vertaling

Je komt weer met die domme praat. Zeggen dat je het wilt uitmaken, dat dit het einde is. Maar het is niet zo eenvoudig. En weer vloek je tegen me en gooi je alles weg. Je geeft geen moer om onze geschiedenis. Je kunt beter nuchter denken. Als je die deur uitloopt, kom je niet meer terug. En neem het advies aan dat ik je ga geven. Als jij het was zou ik niet gaan, je kunt het niet vergeten. En hoe verder weg je komt, hoe meer je hart Je zult me willen. Ik zou niet gaan, beter hier blijven. Als je thuiskomt, zul je er spijt van krijgen. En je komt terug naar mij. En weer zul je me vervloeken en alles weggooien. Je geeft niet om onze geschiedenis. Je kunt nu beter helder denken. Als je die deur uitloopt, kom je niet meer terug. En neem het advies aan dat ik je ga geven. Als jij het was zou ik niet gaan, je kunt het niet vergeten. En hoe verder weg je komt, hoe meer je hart Je zult me willen. Ik zou niet gaan, beter hier blijven. Als je thuiskomt, zul je er spijt van krijgen. En je komt terug naar mij