Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gusttavo lima Songtekst: pense em mim

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gusttavo lima - pense em mim ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pense em mim? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gusttavo lima! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gusttavo lima en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pense em mim .

Origineel

Em vez de você ficar pensando nele. Em vez de você viver chorando por ele. Pense em mim, chore por mim. Liga pra mim, não, não liga pra ele. Pra ele! Não chore por ele!. Se lembre que eu há. Muito tempo te amo! Te amo! Te amo!. Quero fazer você feliz!. Vamos pegar o primeiro avião. Com destino a felicidade. A felicidade pra mim é você

 

Vertaling

In plaats van dat jij aan hem denkt. In plaats van dat jij altijd om hem huilt. Denk aan me, huil om me. Bel me, nee, bel hem niet. Voor hem! Huil niet om hem! Onthoud dat ik... Ik hou al heel lang van je! Ik hou van je. Ik hou van je. Ik wil je gelukkig maken!. Laten we op het eerste vliegtuig stappen. Bestemd voor geluk. Geluk voor mij ben jij