Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gusttavo Lima Songtekst: So Tem Eu

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gusttavo Lima - So Tem Eu ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van So Tem Eu? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gusttavo Lima! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gusttavo Lima en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals So Tem Eu .

Origineel

Mas estiloso igual a mim; só tem eu! Safadinho e pegador; só tem eu! O playboy que tira onda; só tem eu! Os doidinhos todos me invejam tudo querendo ser eu Eu te falei; eu sou um cara descolado. Eu sou um rei; eu to na pista, eu to ligado Namorador; eu tenho todas do meu lado... Quem me conhece diz que eu sou homem safado. Mas estiloso igual a mim; só tem eu! Safadinho e pegador; só tem eu! O playboy que tira onda; só tem eu! Os doidinhos todos me invejam tudo querendo ser eu Eu te falei; eu sou um cara descolado. Eu sou um rei; eu to na pista, eu to ligado Namorador; eu tenho todas do meu lado... Quem me conhece diz que eu sou homem safado. Mas estiloso igual a mim; só tem eu! Safadinho e pegador; só tem eu! O playboy que tira onda; só tem eu! Os doidinhos todos me invejam tudo querendo ser eu

 

Vertaling

Maar gelijk handig voor mij; Ik heb gewoon! Ondeugend en catcher; Ik heb gewoon! De playboy strip golf; Ik heb gewoon! De doidinhos alle benijden me allemaal willen mij Ik zei je; Ik ben een coole kerel. Ik ben een koning; Ik naar de track, wendde ik mij tot Rokkenjager; Ik heb al van mijn hand ... Iedereen die mij kent zegt dat ik ondeugend man. Maar gelijk handig voor mij; Ik heb gewoon! Ondeugend en catcher; Ik heb gewoon! De playboy strip golf; Ik heb gewoon! De doidinhos alle benijden me allemaal willen mij Ik zei je;Ik ben een coole kerel. Ik ben een koning; Ik naar de track, wendde ik mij tot Rokkenjager; Ik heb al van mijn hand ... Iedereen die mij kent zegt dat ik ondeugend man. Maar gelijk handig voor mij; Ik heb gewoon! Ondeugend en catcher; Ik heb gewoon! De playboy strip golf; Ik heb gewoon! De doidinhos alle benijden me allemaal willen mij