Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Guus Meeuweis Songtekst: Toen Ik Je Zag

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Guus Meeuweis - Toen Ik Je Zag ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Toen Ik Je Zag? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Guus Meeuweis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Guus Meeuweis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Toen Ik Je Zag .

Origineel

Ik dacht nooit aan morgen vandaag was lang genoeg Totdat ik jou zag en ik dacht ineens aan morgenvroeg Ik hield niet van de liefde voor mij was er geen vrouw Totdat ik jou zag en ik hield zomaar ineens van jou Je hebt niet in de gaten wat je allemaal met me doet Dat kun je ook niet weten ik heb je pas een keer ontmoet En toen heb je mij misschien niet eens gezien ik ging nooit naar buiten echt vrolijk was ik niet nu loop ik zelfs te fluiten en ik kijk of ik jou ergens zie ik kon om niemand lachen ik was tot niets in staat nu ben ik dag en nacht een zon omdat ik weet dat jij bestaat je heb niet in de gaten wat je allemaal met me doet dat kun je ook niet weten ik heb je pas een keer ontmoet en toen heb je mij misschien niet eens gezien als ik jou zou vragen drink jij wat van mij zou je dan lachen en blijft het daarbij ik moet het toch proberen ik weet alleen niet hoe niet langer verlegen ik wil, ik zal, ik ga naar je toe er was een donder een bliksem een slag toen ik je zag ik ben veranderd een ander sinds die ene lach ik geef me over je hebt me verzetten heeft geen zin ik ben veranderd een ander en dit is pas het begin want je hebt niet in de gaten wat je allemaal met me doet dat kun je ook niet weten ik heb je pas een keer ontmoet en toen heb je mij misschien jaaa heel misschien niet eens gezien

 

Vertaling

Ik dacht nooit aan morgen vandaag was lang genoeg Totdat ik jou zag en ik dacht ineens aan morgenvroeg Ik hield niet van de liefde voor mij was er geen vrouw Totdat ik jou zag en ik hield zomaar ineens van jou Je hebt niet in de gaten wat je allemaal met me doet Dat kun je ook niet weten ik heb je pas een keer ontmoet En toen heb je mij misschien niet eens gezien ik ging nooit naar buiten echt vrolijk was ik niet nu loop ik zelfs te fluiten en ik kijk of ik jou ergens zie ik kon om niemand lachen ik was tot niets in staat nu ben ik dag en nacht een zon omdat ik weet dat jij bestaat je heb niet in de gaten wat je allemaal met me doet dat kun je ook niet weten ik heb je pas een keer ontmoet en toen heb je mij misschien niet eens gezien als ik jou zou vragen drink jij wat van mij zou je dan lachen en blijft het daarbij ik moet het toch proberen ik weet alleen niet hoe niet langer verlegen ik wil, ik zal, ik ga naar je toe er was een donder eenbliksem een slag toen ik je zag ik ben veranderd een ander sinds die ene lach ik geef me over je hebt me verzetten heeft geen zin ik ben veranderd een ander en dit is pas het begin want je hebt niet in de gaten wat je allemaal met me doet dat kun je ook niet weten ik heb je pas een keer ontmoet en toen heb je mij misschien jaaa heel misschien niet eens gezien