Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Guus Meeuwes Songtekst: Het Is De Nacht

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Guus Meeuwes - Het Is De Nacht ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Het Is De Nacht? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Guus Meeuwes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Guus Meeuwes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Het Is De Nacht .

Origineel

Ik ben nog wakker en ik staar naar het plafond En ik denk aan de dag lang geleden begon Het zomaar er vandoor gaan met jou Niet wetend waar de reis eindigen zou

 

Vertaling

Ik ben nog wakker en ik staar naar het plafond En ik denk aan de dag lang geleden begon Het zomaar er vandoor gaan met jou Niet wetend waar de reis eindigen zou