Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Guus Meeuwis Songtekst: 1000 Kleine Stukjes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Guus Meeuwis - 1000 Kleine Stukjes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 1000 Kleine Stukjes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Guus Meeuwis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Guus Meeuwis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 1000 Kleine Stukjes .

Origineel

In 1000 kleine stukjes Lag ik op de grond In 1000 kleine stukjes De dag dat jij me vond M'n hart dat zat al jaren Dik onder 't stof Zat voor me uit te staren Het voelde weer alsof De wolken weer bewogen Voor de allereerste keer En ik viel in jouw ogen En kwam heel zachtjes neer En ik heb ze nooit geteld Maar het waren ongeveer 1000 kleine stukjes Waaiden weer omhoog Als kleine regeldruppels Tot een regenboog 1000 domme dingen De woorden die ik zei Werden herinneringen En trokken weer voorbij Een blauwe regensluier De wind op jouw gezicht Op de bank iets luier Met je ogen dicht Dansen 1000 kleine stukjes In het gouden avondlicht 1000 kleine stukjes Waaiden weer omhoog Als kleine regeldruppels Tot een regenboog 1000 kleine stukjes Onderweg naar jou Ik weet dat 't geluk is Omdat ik van je hou 1000 kleine stukjes Waaiden weer omhoog Als kleine regeldruppels Tot een regenboog 1000 kleine stukjes Onderweg naar jou Ik weet dat 't geluk is Omdat ik van je hou

 

Vertaling

In 1000 kleine stukjes Lag ik op de grond In 1000 kleine stukjes De dag dat jij me vond M'n hart dat zat al jaren Dik onder 't stof Zat voor me uit te staren Het voelde weer alsof De wolken weer bewogen Voor de allereerste keer En ik viel in jouw ogen En kwam heel zachtjes neer En ik heb ze nooit geteld Maar het waren ongeveer 1000 kleine stukjes Waaiden weer omhoog Als kleine regeldruppels Tot een regenboog 1000 domme dingen De woorden die ik zei Werden herinneringen En trokken weer voorbij Een blauwe regensluier De wind op jouw gezicht Op de bank iets luier Met je ogen dicht Dansen 1000 kleine stukjes In het gouden avondlicht 1000 kleine stukjes Waaiden weer omhoog Als kleine regeldruppels Tot een regenboog 1000 kleine stukjes Onderweg naar jou Ik weet dat 't geluk is Omdat ik van je hou 1000 kleine stukjes Waaiden weer omhoog Als kleine regeldruppels Tot een regenboog 1000 kleine stukjes Onderweg naar jou Ik weet dat 't geluk is Omdat ik van je hou