Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Guus Meeuwis Songtekst: Brabant

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Guus Meeuwis - Brabant ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Brabant? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Guus Meeuwis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Guus Meeuwis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Brabant .

Origineel

Een muts op mijn hoofd, mijn kraag staat omhoog. Het is hier ijskoud, maar gelukkig wel droog. De dagen zijn kort hier, de nacht begint vroeg. De mensen zijn stug, en er is maar een kroeg. Als ik naar mijn hotel loop, na een donkere dag, dan voel ik mijn huissleutel, diep in mijn zak. Ik loop hier alleen in een te stille stad ik heb eigenlijk nooit last van heimwee gehad, maar de mensen ze slapen, de wereld gaat dicht, en dan denk ik aan brabant, want daar brandt nog licht. Ik mis hier de warmte van een dorpscafe,

 

Vertaling

Een muts op mijn hoofd, mijn kraag staat omhoog. Het is hier ijskoud, maar gelukkig wel droog. De dagen zijn kort hier, de nacht begint vroeg. De mensen zijn stug, en er is maar een kroeg. Als ik naar mijn hotel loop, na een donkere dag, dan voel ik mijn huissleutel, diep in mijn zak. Ik loop hier alleen in een te stille stad ik heb eigenlijk nooit last van heimwee gehad, maar de mensen ze slapen, de wereld gaat dicht, en dan denk ik aan brabant, want daar brandt nog licht. Ik mis hier de warmte van een dorpscafe,