Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Guus Meeuwis Songtekst: Dat Komt Dor Jou

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Guus Meeuwis - Dat Komt Dor Jou ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Dat Komt Dor Jou? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Guus Meeuwis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Guus Meeuwis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Dat Komt Dor Jou .

Origineel

Ik laat vandaag de mensen lachen tot de nacht zal komen heerlijk dromen dat jij hier bent en ik jou kan voelen naar jou kan lachen voelt het soms alsof ik zonder veel te leeg en veel te kil ben en niet echt meer adem ga vandaag een berg beklimmen en de top bereiken met jou in m'n hart waar ik jou wil houden vast wil houden ik ben bang dat ik straks zonder veel te klein en veel te kil ben en me niet kan vinden zou vandaag de storm bedwingen en dan laten razen tot ze stil is met jou bij mij kan ik alles wil ik alles en ik weet dat ik straks zonder veel te klein en niks meer waard ben en geen dag meer door kan

 

Vertaling

Ik laat vandaag de mensen lachen tot de nacht zal komen heerlijk dromen dat jij hier bent en ik jou kan voelen naar jou kan lachen voelt het soms alsof ik zonder veel te leeg en veel te kil ben en niet echt meer adem ga vandaag een berg beklimmen en de top bereiken met jou in m'n hart waar ik jou wil houden vast wil houden ik ben bang dat ik straks zonder veel te klein en veel te kil ben en me niet kan vinden zou vandaag de storm bedwingen en dan laten razen tot ze stil is met jou bij mij kan ik alles wil ik alles en ik weet dat ik straks zonder veel te klein en niks meer waard ben en geen dag meer door kan