Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Guus Meeuwis Songtekst: Geef Mij Je Angst

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Guus Meeuwis - Geef Mij Je Angst ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Geef Mij Je Angst? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Guus Meeuwis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Guus Meeuwis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Geef Mij Je Angst .

Origineel

Je zegt ik ben vrij maar jij bedoelt ik ben zo eenzaam Je voelt je te gek zeg jij maar ik zit niet te dromen Want die blikken in je ogen zegen alles tegen mij Ik voel me precies als jij dus jij kan eerlijk zijn Je voelt je heel goed zeg jij je mond begint te trillen Ik weet dat ik jou kan helpen maar je moet zelf willen Elkaar nu een dienst bewijzen dat is alles wat ik vraag Zet weg nu die angst ik wist het al het is mijn dag vandaag Geef mij nu je angst ik geef je er hoop voor terug Geef mij nu de nacht ik geef je hem morgen terug Zolang ik je niet verlies vind ik heus wel de weg met jou Kijk mij nu eens aan nee zeg maar niets je mag best zwijgen Het valt nu nog zwaar maar ik weet dat ik jou kan krijgen Dit hoeft nooit meer te gebeuren als je bij me blijft vannacht Want dan zal je zien als jij straks wakker wordt dat jij weer lacht Geef mij het gevoel dat ik er weer bij hoor voortaan Ik ga met je mee want ik laat je nu nooit meer gaan Geef mij nu je angst ik geef je er hoop voor terug Geef mij nu de nacht ik geef je hem morgen terug Zolang ik je niet verlies vind ik heus wel de weg met jou Geef mij het gevoel dat ik er weer bij hoor voortaan Ik ga met je mee want ik laat je nu nooit meer gaan Geef mij nu je angst ik geef je er hoop voor terug Geef mij nu de nacht ik geef je hem morgen terug Zolang ik je niet verlies vind ik heus wel de weg met jou

 

Vertaling

Je zegt ik ben vrij maar jij bedoelt ik ben zo eenzaam Je voelt je te gek zeg jij maar ik zit niet te dromen Want die blikken in je ogen zegen alles tegen mij Ik voel me precies als jij dus jij kan eerlijk zijn Je voelt je heel goed zeg jij je mond begint te trillen Ik weet dat ik jou kan helpen maar je moet zelf willen Elkaar nu een dienst bewijzen dat is alles wat ik vraag Zet weg nu die angst ik wist het al het is mijn dag vandaag Geef mij nu je angst ik geef je er hoop voor terug Geef mij nu de nacht ik geef je hem morgen terug Zolang ik je niet verlies vind ik heus wel de weg met jou Kijk mij nu eens aan nee zeg maar niets je mag best zwijgen Het valt nu nog zwaar maar ik weet dat ik jou kan krijgen Dit hoeft nooit meer te gebeuren als je bij me blijft vannacht Want dan zal je zien als jij straks wakker wordt dat jij weer lacht Geef mij het gevoel dat ik er weer bij hoor voortaan Ik ga met je mee want ik laat je nu nooit meer gaan Geef mij nu je angst ik geef je er hoop voorterug Geef mij nu de nacht ik geef je hem morgen terug Zolang ik je niet verlies vind ik heus wel de weg met jou Geef mij het gevoel dat ik er weer bij hoor voortaan Ik ga met je mee want ik laat je nu nooit meer gaan Geef mij nu je angst ik geef je er hoop voor terug Geef mij nu de nacht ik geef je hem morgen terug Zolang ik je niet verlies vind ik heus wel de weg met jou