Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Guus Meeuwis Songtekst: Ik Wil Je

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Guus Meeuwis - Ik Wil Je ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ik Wil Je? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Guus Meeuwis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Guus Meeuwis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ik Wil Je .

Origineel

Couplet. Ze likt aan haar glas Terwijl ze naar hem lacht Hij loopt op haar af Dat had ze wel verwacht Morgen heeft ze spijt Dat weet ze al te goed Toch doet ze het opnieuw En opnieuw,en opnieuw en opnieuw Refr. Wie kan het wat schelen Zo zijn er zovelen Ik wil je, blijf bij me Hou van me, ga nooit meer weg Ik wil je, blijf bij me Hou van me, ik word stapelgek Couplet. alles wat ze zegt klinkt vals en koud zelfs als ze zegt dat ze van hem houdt ze weet dat ze liegt toch doet ze het opnieuw en opnieuw, en opnieuw en opnieuw, en opnieuw en opnieuw, en opnieuw en opnieuw refr. Wie kan het wat schelen Zo zijn er zovelen Ik wil je, blijf bij me Hou van me, ga nooit meer weg Ik wil je, blijf bij me Hou van me, ik word stapelgek Ik wil je, blijf bij me Hou van me, zegt ze opnieuw En opnieuw Elke nacht Ik wil je, blijf bij me Hou van me, ga nooit meer weg Ik wil je, blijf bij me Hou van me, ik word stapelgek

 

Vertaling

Couplet. Ze likt aan haar glas Terwijl ze naar hem lacht Hij loopt op haar af Dat had ze wel verwacht Morgen heeft ze spijt Dat weet ze al te goed Toch doet ze het opnieuw En opnieuw,en opnieuw en opnieuw Refr. Wie kan het wat schelen Zo zijn er zovelen Ik wil je, blijf bij me Hou van me, ga nooit meer weg Ik wil je, blijf bij me Hou van me, ik word stapelgek Couplet. alles wat ze zegt klinkt vals en koud zelfs als ze zegt dat ze van hem houdt ze weet dat ze liegt toch doet ze het opnieuw en opnieuw, en opnieuw en opnieuw, en opnieuw en opnieuw, en opnieuw en opnieuw refr. Wie kan het wat schelen Zo zijn er zovelen Ik wil je, blijf bij me Hou van me, ga nooit meer weg Ik wil je, blijf bij me Hou van me, ik word stapelgek Ik wil je, blijf bij me Hou van me, zegt ze opnieuw En opnieuw Elke nacht Ik wil je, blijf bij me Hou van me, ga nooit meer weg Ik wil je, blijf bij me Hou van me, ik word stapelgek