Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Guus Meeuwis Songtekst: Jij Bent De Liefst

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Guus Meeuwis - Jij Bent De Liefst ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Jij Bent De Liefst? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Guus Meeuwis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Guus Meeuwis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Jij Bent De Liefst .

Origineel

geef mij je hand kijk in mijn ogen ik ben vol van iets dat jij me geeft heel mijn hart heb ik aan jou gegeven en zo zal het altijd zijn twijfel niet aan hetgeen we samen delen en geloof me ik twijfel niet aan jou beloof me dat jij jezelf zult blijven.. het is goed zo verander niet voor mij voor mij ben jij de liefde voor mij voor mij ben jij het beste wat er is en niets meer dan ik zou willen je bent alles voor mij geef mij je hand ik wil een zijn met je mijn plaats is hier bij jou voor heel mijn leven ik weet niet zeker of je weet wat je doet met mij soms krijg ik kippenvel van jou ik wordt elke dag weer verliefd op dezelfde vrouw en jij maakt me zo blij als je even naar mij lacht tot aan de laatste adem tot aan de laatste herfst tot in de eeuwigheid zal jij het zijn voor mij ben jij de liefde voor mij voor mij ben jij het beste wat er is en niets meer dan ik zou willen en als het tegen zit wil ik dichterbij je zijn en ik wil voor je zorgen jouw pijn is mijn pijn niets teveel voor mij van jou jij bent het, jij bent het, voor mij voor mij ben jij de liefde zo onverklaarbaar mooi ben jij voor mij ben je het beste wat er is en niets meer dan ik zou willen je bent alles voor mij

 

Vertaling

geef mij je hand kijk in mijn ogen ik ben vol van iets dat jij me geeft heel mijn hart heb ik aan jou gegeven en zo zal het altijd zijn twijfel niet aan hetgeen we samen delen en geloof me ik twijfel niet aan jou beloof me dat jij jezelf zult blijven.. het is goed zo verander niet voor mij voor mij ben jij de liefde voor mij voor mij ben jij het beste wat er is en niets meer dan ik zou willen je bent alles voor mij geef mij je hand ik wil een zijn met je mijn plaats is hier bij jou voor heel mijn leven ik weet niet zeker of je weet wat je doet met mij soms krijg ik kippenvel van jou ik wordt elke dag weer verliefd op dezelfde vrouw en jij maakt me zo blij als je even naar mij lacht tot aan de laatste adem tot aan de laatste herfst tot in de eeuwigheid zal jij het zijn voor mij ben jij de liefde voor mij voor mij ben jij het beste wat er is en niets meer dan ik zou willen en als het tegen zit wil ik dichterbij je zijn en ik wil voor je zorgen jouw pijn is mijn pijn niets teveel voor mij van jou jij bent het, jij bent het, voor mij voor mij ben jij de liefde zo onverklaarbaar mooi ben jij voor mij ben je het beste wat er is en niets meer dan ik zou willen je bent alles voor mij