Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Guus Meeuwis Songtekst: Jou Gelukkig Zien

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Guus Meeuwis - Jou Gelukkig Zien ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Jou Gelukkig Zien? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Guus Meeuwis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Guus Meeuwis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Jou Gelukkig Zien .

Origineel

Ik zal alles voor je doen Als je maar gelukkig bent Ik kan alles doen en laten Als je maar gelukkig bent Ik kan in stilte van je houden Je omhelzen als het moet Als je maar gelukkig bent De blauwe lucht herkent Dan is alles goed Ik wil jou gelukkig zien Ook al is het niet met mij Ik zie je zo graag lachen Ook al is het niet met mij Er zal iemand van je houden Een liefde die jou verdient Ik wil jou gelukkig zien Ik zal er altijd voor je zijn Alle dagen van je leven Tot er straks een ander is Die brengt wat ik niet kon geven Ik wil jou gelukkig zien Ook al is het niet met mij Ik zie je zo graag lachen Ook al is het niet met mij Er zal iemand van je houden Een liefde die jou verdient Ik wil jou gelukkig zien Ben ik dan helemaal tevreden Nee liever liep ik aan jou hand Die strijd is gestreden Maar tevergeefs Zolang ik leef Ik wil jou gelukkig zien Ook al is het niet met mij Ik zie je zo graag lachen Ook al is het niet met mij Er zal iemand van je houden Een liefde die jou verdient Ik wil jou gelukkig zien Ik wil jou gelukkig zien Ik wil jou gelukkig zien

 

Vertaling

Ik zal alles voor je doen Als je maar gelukkig bent Ik kan alles doen en laten Als je maar gelukkig bent Ik kan in stilte van je houden Je omhelzen als het moet Als je maar gelukkig bent De blauwe lucht herkent Dan is alles goed Ik wil jou gelukkig zien Ook al is het niet met mij Ik zie je zo graag lachen Ook al is het niet met mij Er zal iemand van je houden Een liefde die jou verdient Ik wil jou gelukkig zien Ik zal er altijd voor je zijn Alle dagen van je leven Tot er straks een ander is Die brengt wat ik niet kon geven Ik wil jou gelukkig zien Ook al is het niet met mij Ik zie je zo graag lachen Ook al is het niet met mij Er zal iemand van je houden Een liefde die jou verdient Ik wil jou gelukkig zien Ben ik dan helemaal tevreden Nee liever liep ik aan jou hand Die strijd is gestreden Maar tevergeefs Zolang ik leef Ik wil jou gelukkig zien Ook al is het niet met mij Ik zie je zo graag lachen Ook al is het niet met mij Er zal iemand van je houden Een liefde die jou verdient Ik wil jou gelukkig zien Ik wil jou gelukkig zien Ik wil jou gelukkig zien