Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Guus Meeuwis Songtekst: Maar Nooit Voor Lang

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Guus Meeuwis - Maar Nooit Voor Lang ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Maar Nooit Voor Lang? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Guus Meeuwis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Guus Meeuwis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Maar Nooit Voor Lang .

Origineel

Met lege handen als je weg bent Met mijn bek vol tanden als je weg bent Ik kan niet zonder nee ik wil niet zonder meer Glipt het door mij vingers Wat ik ook probeer Soms weet je niet hoeveel ik van je hou Dan weet ik weer mijn wereld draait om jou Als het echt niet anders kan Kan ik je missen daar niet van Als het echt niet anders kan Maar nooit voor lang Onverstandig als je weg bent Te losbandig als je weg bent Ik kan niet zonder nee ik wil niet zonder meer Glipt het door mij vingers Wat ik ook probeer Soms weet je niet hoeveel ik van je hou Dan weet ik weer mijn wereld draait om jou Als het echt niet anders kan Kan ik je missen daar niet van Als het echt niet anders kan Maar nooit voor lang Als ik me zorgen maak Dan kruipt de tijd Lijkt een uur een eeuwigheid Sleutel slot een deur dichtslaan Daar komt ze al weer aan Soms weet je niet hoeveel ik van je hou Dan weet ik weer mijn wereld draait om jou Als het echt niet anders kan Kan ik je missen daar niet van Als het echt niet anders kan Maar nooit voor lang Als het echt niet anders kan Kan ik je missen daar niet van Als het echt niet anders kan Maar nooit voor lang

 

Vertaling

Met lege handen als je weg bent Met mijn bek vol tanden als je weg bent Ik kan niet zonder nee ik wil niet zonder meer Glipt het door mij vingers Wat ik ook probeer Soms weet je niet hoeveel ik van je hou Dan weet ik weer mijn wereld draait om jou Als het echt niet anders kan Kan ik je missen daar niet van Als het echt niet anders kan Maar nooit voor lang Onverstandig als je weg bent Te losbandig als je weg bent Ik kan niet zonder nee ik wil niet zonder meer Glipt het door mij vingers Wat ik ook probeer Soms weet je niet hoeveel ik van je hou Dan weet ik weer mijn wereld draait om jou Als het echt niet anders kan Kan ik je missen daar niet van Als het echt niet anders kan Maar nooit voor lang Als ik me zorgen maak Dan kruipt de tijd Lijkt een uur een eeuwigheid Sleutel slot een deur dichtslaan Daar komt ze al weer aan Soms weet je niet hoeveel ik van je hou Dan weet ik weer mijn wereld draait om jou Als het echt niet anders kan Kan ik je missen daar niet van Als hetecht niet anders kan Maar nooit voor lang Als het echt niet anders kan Kan ik je missen daar niet van Als het echt niet anders kan Maar nooit voor lang