Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Guus Meeuwis Songtekst: Mag Het Licht Uit

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Guus Meeuwis - Mag Het Licht Uit ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Mag Het Licht Uit? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Guus Meeuwis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Guus Meeuwis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Mag Het Licht Uit .

Origineel

te veel woorden te veel zinnen te veel woorden draaien in mijn kop te veel woorden te veel muren te veel uren tikken langzaam op te veel mensen te veel draaien te veel mensen draaien eromheen te veel mensen te veel zinnen te veel woorden voor een mens alleen mag het licht uit mag het licht uit mag het licht uit als ik je in mijn armen sluit te veel ogen te veel tranen te veel ogen tranen van verdriet te veel ogen te veel vragen en de antwoorden zijn er niet mag het licht uit mag het licht uit mag het licht uit als ik je in mijn armen sluit te veel woorden te veel zinnen te veel woorden draaien in mijn kop te veel woorden te veel muren te veel van alles na een lange lange dag en zo zie ik ze graag maar nu is het genoeg genoeg gezien vandaag mag het licht uit mag het licht uit mag het licht uit als ik je in mijn armen sluit mag het licht uit

 

Vertaling

te veel woorden te veel zinnen te veel woorden draaien in mijn kop te veel woorden te veel muren te veel uren tikken langzaam op te veel mensen te veel draaien te veel mensen draaien eromheen te veel mensen te veel zinnen te veel woorden voor een mens alleen mag het licht uit mag het licht uit mag het licht uit als ik je in mijn armen sluit te veel ogen te veel tranen te veel ogen tranen van verdriet te veel ogen te veel vragen en de antwoorden zijn er niet mag het licht uit mag het licht uit mag het licht uit als ik je in mijn armen sluit te veel woorden te veel zinnen te veel woorden draaien in mijn kop te veel woorden te veel muren te veel van alles na een lange lange dag en zo zie ik ze graag maar nu is het genoeg genoeg gezien vandaag mag het licht uit mag het licht uit mag het licht uit als ik je in mijn armen sluit mag het licht uit