Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Guus Meeuwis Songtekst: Wees Maar Niet Bang

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Guus Meeuwis - Wees Maar Niet Bang ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Wees Maar Niet Bang? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Guus Meeuwis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Guus Meeuwis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Wees Maar Niet Bang .

Origineel

Er lopen tranen op je wang, Zo ontroostbaar en zo bang, Zo gekwetst en zo verlaten, Huil gerust, ga maar je gang, Je wilt er niet meer over praten want je bent de liefde moe Als je mij om hulp zou vragen kom ik vanavond naar je toe Weest maar niet bang overwin dat gevoel het gaat niet vanzelf ik weet precies wat je bedoelt Nu heb je angst weet je niet hoe het moet Wees maar niet bang het komt vanzelf weer goed Ik zie de onmacht in je ogen, hoor de twijfel in je stem Je denkt dat alles je teveel is het is maar goed dat ik hier ben Geniet eens van de mooie dingen en de mensen om je heen je hebt zoveel om voor te leven en je bent nooit alleen Wees maar niet bang, overwin dat gevoel het gaat niet vanzelf ik weet precies wat je bedoelt nu heb je angst weet je niet hoe het moet wees maar niet bang het komt vazelf goed. De wereld heeft jou zo bedrogen, beloofde veel maar jij kreeg niets, Je kijkt me aan met grote ogen En daarin lees ik je verdriet Je worstelt met herinneringen De onmacht, wanhoop en de pijn Je kijkt niet naar de mooie dingen Je had iemand anders willen zijn

 

Vertaling

Er lopen tranen op je wang, Zo ontroostbaar en zo bang, Zo gekwetst en zo verlaten, Huil gerust, ga maar je gang, Je wilt er niet meer over praten want je bent de liefde moe Als je mij om hulp zou vragen kom ik vanavond naar je toe Weest maar niet bang overwin dat gevoel het gaat niet vanzelf ik weet precies wat je bedoelt Nu heb je angst weet je niet hoe het moet Wees maar niet bang het komt vanzelf weer goed Ik zie de onmacht in je ogen, hoor de twijfel in je stem Je denkt dat alles je teveel is het is maar goed dat ik hier ben Geniet eens van de mooie dingen en de mensen om je heen je hebt zoveel om voor te leven en je bent nooit alleen Wees maar niet bang, overwin dat gevoel het gaat niet vanzelf ik weet precies wat je bedoelt nu heb je angst weet je niet hoe het moet wees maar niet bang het komt vazelf goed. De wereld heeft jou zo bedrogen, beloofde veel maar jij kreeg niets, Je kijkt me aan met grote ogen En daarin lees ik je verdriet Jeworstelt met herinneringen De onmacht, wanhoop en de pijn Je kijkt niet naar de mooie dingen Je had iemand anders willen zijn