Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Guus Meeuwis Songtekst: Zal Ik Er Zijn

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Guus Meeuwis - Zal Ik Er Zijn ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Zal Ik Er Zijn? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Guus Meeuwis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Guus Meeuwis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Zal Ik Er Zijn .

Origineel

Als de lichten langzaam doven En de duister je omspoeld En het bonken van je angstig hart is alles wat je voelt Als je door de straten dwaalt Niet weet waarheen te gaan De weg terug Geen weg terug Steeds verder weg vandaan Refrein: Zal ik er zijn Als je denkt dat je alleen staat In een doodlopende straat staat Zal ik er zijn Als de toekomst jou geen keus laat Als je denkt dat je alleen staat Zal ik er zijn Als elke stap je verder brengt Vanwaar je nu zou moeten zijn Elke pas een koord blijft Naar het volgende ravijn De toppen van de berg Zo ver gezien vanuit het dal En als de klim niets anders lijkt Dan de aanloop naar de val Refrein: Zal ik er zijn Als je denkt dat je alleen staat In een doodlopende straat staat Zal ik er zijn Als de toekomst jou geen keus laat Als je denkt dat je alleen staat Zal ik er zijn Als jouw veilige, kleine wereld In een wild geraas vergaat Ja juist dan Zal ik er zijn Juist dan Zal ik er zijn Refrein: Zal ik er zijn Als je denkt dat je alleen staat In een doodlopende straat staat Zal ik er zijn Als de toekomst jou geen keus laat Als je denkt dat je alleen staat Zal ik er zijn Zal ik er zijn Als de toekomst jou geen keus laat Als je denkt dat je alleen staat Zal ik er zijn Zal ik er zijn Zal ik er zijn Ik zal er zijn

 

Vertaling

Als de lichten langzaam doven En de duister je omspoeld En het bonken van je angstig hart is alles wat je voelt Als je door de straten dwaalt Niet weet waarheen te gaan De weg terug Geen weg terug Steeds verder weg vandaan Refrein: Zal ik er zijn Als je denkt dat je alleen staat In een doodlopende straat staat Zal ik er zijn Als de toekomst jou geen keus laat Als je denkt dat je alleen staat Zal ik er zijn Als elke stap je verder brengt Vanwaar je nu zou moeten zijn Elke pas een koord blijft Naar het volgende ravijn De toppen van de berg Zo ver gezien vanuit het dal En als de klim niets anders lijkt Dan de aanloop naar de val Refrein: Zal ik er zijn Als je denkt dat je alleen staat In een doodlopende straat staat Zal ik er zijn Als de toekomst jou geen keus laat Als je denkt dat je alleen staat Zal ik er zijn Als jouw veilige, kleine wereld In een wild geraas vergaat Ja juist dan Zal ik er zijn Juist dan Zal ik er zijn Refrein: Zal ik er zijn Als je denkt dat je alleen staat In een doodlopende straat staat Zal ik er zijn Als de toekomst jou geen keus laat Als je denkt dat je alleen staat Zal ik er zijn Zal ik er zijn Als de toekomst jou geen keus laat Als je denkt dat je alleen staat Zal ik er zijn Zal ik er zijn Zal ik er zijn Ik zal er zijn