Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Guus Meewers Songtekst: Geef Mij Nu Je Angst

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Guus Meewers - Geef Mij Nu Je Angst ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Geef Mij Nu Je Angst? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Guus Meewers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Guus Meewers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Geef Mij Nu Je Angst .

Origineel

je zegt ik ben vrij maar jij bedoelt ik ben zo eenzaam je voelt je te gek zeg jij maar ik zit niet te dromen want die blikken in je ogen zeggen alles tegen mij Ik voel me precies als jij en jij kan eerlijk zijn. Je voelt je heel goed zeg jij je moet, begint te trillen ik weet dat ik jou kan helpen maar je moet zelf willen. elkaar nu een dienst bewijzen dat is alles wat ik vraag zet weg nu die angst ik wist het al het is mijn dag vandaag. geef mij nu je angst ik geef je er hoop voor terug. Geef mij nu de nacht ik geef je hem morgen terug. zolang ik je niet verlies vind ik heus wel een weg met jou

 

Vertaling

je zegt ik ben vrij maar jij bedoelt ik ben zo eenzaam je voelt je te gek zeg jij maar ik zit niet te dromen want die blikken in je ogen zeggen alles tegen mij Ik voel me precies als jij en jij kan eerlijk zijn. Je voelt je heel goed zeg jij je moet, begint te trillen ik weet dat ik jou kan helpen maar je moet zelf willen. elkaar nu een dienst bewijzen dat is alles wat ik vraag zet weg nu die angst ik wist het al het is mijn dag vandaag. geef mij nu je angst ik geef je er hoop voor terug. Geef mij nu de nacht ik geef je hem morgen terug. zolang ik je niet verlies vind ik heus wel een weg met jou