Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Guus N Roses Songtekst: Sweet Child Of Mine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Guus N Roses - Sweet Child Of Mine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Sweet Child Of Mine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Guus N Roses! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Guus N Roses en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Sweet Child Of Mine .

Origineel

Guns n' roses - Sweet child 'o mine She' got a smile that it seems to me Reminds me of childhood memories Where evrything Was as fresh as the bright blue sky Now and then when I see her face She takes me away to that special place And if I stared too long I'd probably break down and cry Sweet child o' mine Sweet love of mine She's got eyes of the bluest skies As if they thought of rain I hate to look into those eyes And see an ounce of pain Her hair reminds me of a warm safe place Where as a child I'd hide And pray for the thunder And the rain To quietly pass me by Sweet child o' mine Sweet love of mine Where do we go Where do we go now Where do we go Sweet child o' mine

 

Vertaling

Guns N 'Roses - Sweet child' o mine Ze 'kreeg een glimlach die lijkt mij Doet me denken aan jeugdherinneringen Waar evrything Was zo fris als de heldere blauwe hemel Af en toe als ik zie haar gezicht Ze neemt me mee naar die speciale plek En als ik staarde te lang I 'd waarschijnlijk breken en huilen Sweet child o 'mijn Zoete liefde van mij Ze 's heeft ogen van de blauwste luchten Alsof ze dachten regen Ik haat het om te kijken naar die ogen En zie een ounce van pijn Haar haardoet me denken aan een warme veilige plek Waar ik als kind 'd hide En bidden voor de donder En de regen Om rustig aan me voorbij Sweet child o 'mijn Zoete liefde van mij Waar gaan we heen Waar moeten we nu gaan Waar gaan we heen Sweet child o 'mijn