Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: guy mitchell Songtekst: knee deep in the blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: guy mitchell - knee deep in the blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van knee deep in the blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van guy mitchell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van guy mitchell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals knee deep in the blues .

Origineel

Well, I've just been thinkin' things over How I have loved you for years My life just don't seem worth livin' Since you have left me in tears My skies have all turned to gray now And I just walk the soles off'a my shoes Since you've been gone my heart's broken And I'm just knee-deep in the blues Well, I've just been thinkin' things over How I have loved you for years My life just don't seem worth livin' Since you have left me in tears You ask me why I've been cryin' It's 'cause I've lost 'bout all I can lose Since you've been gone I've quit tryin' And I'm just knee-deep in the blues

 

Vertaling

Nou, ik heb er eens over nagedacht How I have loved you for years My life just don't seem worth livin' Sinds je me in tranen hebt achtergelaten Mijn luchten zijn nu allemaal grijs geworden And I just walk the soles off'a my shoes Sinds je weg bent is mijn hart gebroken And I'm just knee-deep in the blues Well, I've just been thinkin' things over How I have loved you for years My life just don't seem worth livin' Since you have left me in tears You ask me why I've been cryin Omdat ik bijna alles verloren heb wat ik kan verliezen Sinds je weg bent ben ik gestopt met proberen And I'm just knee-deep in the blues