Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: guy sebastian Songtekst: take me to the river

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: guy sebastian - take me to the river ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take me to the river? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van guy sebastian! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van guy sebastian en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take me to the river .

Origineel

After all the changes that you put me through You used all my money and my cigarettes And I haven't seen hide nor hair of you yet I wanna know, won't you tell me, am I in love to stay? Take me to the river and wash me down Won't you cleanse my soul, put my feet on the ground I don't know why she treated me so bad Look at all those things that we could have had Love is a notion that I can't forget My sweet sixteen I will never regret I wanna know, won't you tell me, am I in love to stay? Hold me, love me, please me, tease me Till I can't, till I can't take no more, take me to the river I don't know why I love you like I do After all the things that you put me through The sixteen candles burning on my wall Turning me into the biggest fool of them all I wanna know, can't you tell me, am I in love to stay? I wanna know, take me to the river I wanna know, I want you to dip me in the water I wanna know, won't you wash me in the water Wash me in the water, wash me in the water Won't you wash me in the water

 

Vertaling

Na al de veranderingen die je me liet ondergaan Je gebruikte al mijn geld en mijn sigaretten En ik heb nog geen haar of huid van je gezien Ik wil het weten, wil je het me niet vertellen, ben ik verliefd om te blijven? Neem me mee naar de rivier en was me af Wil je mijn ziel niet reinigen, mijn voeten op de grond zetten Ik weet niet waarom ze me zo slecht behandelde Kijk naar al die dingen die we hadden kunnen hebben Liefde is een begrip dat ik niet kan vergeten My sweet sixteen I will never regret Ik wil het weten, wil je het me niet vertellen, ben ik verliefd om te blijven? Hou me vast, hou van me, doe me een plezier, plaag me Tot ik niet meer kan, tot ik niet meer kan, breng me naar de rivier Ik weet niet waarom ik van je hou zoals ik doe Na alles wat je me hebt laten doorstaan De zestien kaarsen die op mijn muur branden Mij veranderd in de grootste dwaas van allemaal Ik wil het weten, kun je het me niet vertellen, ben ik verliefd om te blijven? Ik wil het weten, breng me naar de rivier. Ik wil het weten, ik wil dat je me in het water dompelt Ik wil het weten, wil je me niet wassen in het water Was me in het water, was me in het water Wil je me niet wassen in het water