Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Guys 'n Dolls Songtekst: You're My World

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Guys 'n Dolls - You're My World ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van You're My World? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Guys 'n Dolls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Guys 'n Dolls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals You're My World .

Origineel

You're my world, you're every breath I take You're my world, every move I make Other eyes see the stars up in the skies But for me they shine within your eyes As the trees reach for the sun above So my arms reach out to you for love With your han dresting in mine I feel a power so divine You're my world, you are my night and day You're my world, you're every prayer I pray If our love ceases to be Then it's the end of my world for me

 

Vertaling

Je bent mijn wereld, je bent elke adem ik Je bent mijn wereld, elke beweging die ik maak Andere ogen zien de sterren in de lucht Maar voor mij ze schijnen in je ogen Zoals de bomen bereiken voor de zon boven Dus mijn armen te bereiken u voor de liefde Met je han dresting in de mijne Ik voel me een vermogen zo goddelijk Je bent mijn wereld, je bent mijn dag en nacht Je bent mijn wereld, je bent elk gebed Ik bid Als onze liefde niet langer Dan is het het einde van mijn wereld voor mij