Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gwen stefani Songtekst: 4 in the morning (thin white duke mix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gwen stefani - 4 in the morning (thin white duke mix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 4 in the morning (thin white duke mix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gwen stefani! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gwen stefani en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 4 in the morning (thin white duke mix) .

Origineel

[Verse 1] Waking up to find another day The moon got lost again last night But now the sun has finally had its say I guess I feel alrig' But it hurts when I think When I let it sink in, it's all over me I'm lying here in the dark I'm watching you sleep, it hurts a lot [Chorus] You've got to give me everything You know I give you all of me You've got to give me everything You know I give you, you, you Give you [Verse 1] But it hurts when I think When I let it sink in, it's all over me [Verse 2] All I wanted was to know I'm safe Don't want to lose the love I've found Remember when you said that you would change? Don't let me down It's not fair how you are I can't be complete, can you give me more? Can you give me more?.... [Chorus] You've got to give me everything You know I give you all of me You've got to give me everything You know I give you, you, you Give you

 

Vertaling

[Verse 1] Wakker worden om een nieuwe dag te vinden The moon got lost again last night Maar nu heeft de zon eindelijk haar zegje gedaan I guess I feel alrig' But it hurts when I think Als ik het laat bezinken, is het helemaal over me heen Ik lig hier in het donker. Ik kijk hoe je slaapt, het doet veel pijn [refrein] Je moet me alles geven Je weet dat ik je alles van me geef Je moet me alles geven Je weet dat ik je, jou, jou geef Geef je [Verse 1] But it hurts when I think When I let it sink in, it's all over me [Verse 2] Alles wat ik wilde was weten dat ik veilig ben Don't want to lose the love I've found Weet je nog dat je zei dat je zou veranderen? Laat me niet in de steek Het is niet eerlijk hoe je bent Ik kan niet compleet zijn, kan je me meer geven? Can you give me more?.... [refrein] You've got to give me everything Je weet dat ik je alles van me geef You've got to give me everything You know I give you, you, you Geef je