Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gwen Stefani Songtekst: Baby Don't Lie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gwen Stefani - Baby Don't Lie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Baby Don't Lie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gwen Stefani! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gwen Stefani en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Baby Don't Lie .

Origineel

We've been walking down this road some time And you love, and you love me good, no lie But there's something behind those eyes, those eyes That you can't, that you can't disguise, disguise Baby don't, baby don't Baby don't lie I don't wanna cry no longer Baby don't, baby don't Baby don't lie I'mma need a love that's stronger I tell you no, I tell you no I tell you no I, no I If we ever give up, then we're gonna die Look me in the eye, baby don't lie Baby don't lie We've been walking down this road some time And you love, and you love me good, no lie But there's something behind those eyes, those eyes That you can't, that you can't disguise, disguise Baby tell me there's nothing below Baby tell me there's nothing below Baby don't, baby don't Baby don't lie I don't wanna cry no longer Baby don't, baby don't Baby don't lie I'mma need a love that's stronger I tell you no, I tell you no I tell you no I, no I If we ever give up, then we're gonna die Look me in the eye, baby don't lie Baby don't lie What you hiding boy? What you hiding boy? I can tell what you've been hiding boy And you can tell me if I'm getting warm Am I getting warm? Am I getting warm? Am I getting warm? And you can tell me if I'm getting warm Baby don't, baby don't Baby don't lie I don't wanna cry no longer Baby don't, baby don't Baby don't lie I'mma need a love that's stronger I tell you no, I tell you no I tell you no I, no I If we ever give up, then

 

Vertaling

We hebben lopen op deze weg enige tijd En je houdt, en je houdt van me goed, geen leugen Maar er is iets achter die ogen, die ogen Dat je niet kunt, dat je niet kunt vermomming, verhullen Baby niet, baby niet Baby niet liegen Ik wil niet huilen niet meer Baby niet, baby niet Baby niet liegen I'mma hebben behoefte aan een liefde die sterker is Ik zeg je nee, ik zeg nee Ik zeg je nee ik, nee ik Als we ooit op te geven, dan zijn we gaan sterven Kijk me in de ogen, hoeft de baby niet liegen Baby niet liegen We hebben gelopenop deze weg enige tijd En je houdt, en je houdt van me goed, geen leugen Maar er is iets achter die ogen, die ogen Dat je niet kunt, dat je niet kunt vermomming, verhullen Baby, vertel me er niets hieronder Baby, vertel me er niets hieronder Baby niet, baby niet Baby niet liegen Ik wil niet huilen niet meer Baby niet, baby niet Baby niet liegen I'mma hebben behoefte aan een liefde die sterker is Ik zeg je nee, ik zeg nee Ik zeg je nee ik, nee ik Als we ooit op te geven, dan zijn we gaan sterven Kijk me in de ogen,baby niet liegen Baby niet liegen Wat je verbergt jongen? Wat je verbergt jongen? Ik kan vertellen wat je hebt verstopt jongen En kunt u mij vertellen of ik word warm Krijg ik warm? Krijg ik warm? Krijg ik warm? En kunt u mij vertellen of ik word warm Baby niet, baby niet Baby niet liegen Ik wil niet huilen niet meer Baby niet, baby niet Baby niet liegen I'mma hebben behoefte aan een liefde die sterker is Ik zeg je nee, ik zeg nee Ik zeg je nee ik, nee ik Als we ooit opgeven, dan