Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gwen stefani Songtekst: early winter

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gwen stefani - early winter ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van early winter? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gwen stefani! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gwen stefani en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals early winter .

Origineel

You, you know how to get me so low My heart had a crash when we spoke I can't fix what you broke And you, you always have a reason Again and again this feelin' Why do I give in? And I always was, always was one for cryin' I always was one for tears The sun's getting cold; it's snowin' Looks like an early winter For us Looks like an early winter For us An early winter Oh, I need you to turn me over It's said the map of the world is on you The moon gravitates around you The seasons escape you And I always was, always was one for cryin' I always was one for tears No, I never was, I never was one for lyin' You lied to me all these years The sun's getting cold; it's snowin' Looks like an early winter For us Looks like an early winter For us An early winter Oh, I need you to turn me over Why? Why do you act so stupid? Why? You know that I'm always right It looks like an early winter For us It hurts, and I can't remember sunlight An early winter For us The leaves are changing color For us (It gets too much, it gets so much) Starting over and over, and over again (It gets too much, it gets so much) Starting over and over, and over again (It gets too much, it gets so much) Well, it looks like an early winter For us (It gets too much, it gets so much) It looks like an early winter For us

 

Vertaling

Jij, jij weet hoe je me zo laag kan krijgen Mijn hart stortte in toen we elkaar spraken Ik kan niet maken wat jij kapot hebt gemaakt En jij, jij hebt altijd een reden Steeds weer dat gevoel Why do I give in? En ik was altijd, was altijd een om te huilen Ik was er altijd een voor tranen De zon wordt koud, het sneeuwt Het lijkt op een vroege winter Voor ons Het lijkt op een vroege winter Voor ons Een vroege winter Oh, ik wil dat je me omdraait Er wordt gezegd dat de kaart van de wereld op jou ligt De maan zwaart rond jou De seizoenen ontsnappen aan jou And I always was, always was one for cryin' I always was one for tears Nee, dat was ik nooit, ik was er nooit een voor liegen Je hebt al die jaren tegen me gelogen De zon wordt koud, het sneeuwt Het lijkt op een vroege winter Voor ons Het lijkt op een vroege winter Voor ons Een vroege winter Oh, ik wil dat je me omdraait Waarom? Waarom doe je zo stom? Waarom? Je weet dat ik altijd gelijk heb. Het lijkt op een vroege winter voor ons Het doet pijn, en ik kan me het zonlicht niet herinneren Een vroege winter voor ons De bladeren veranderen van kleur Voor ons (Het wordt te veel, het wordt zo veel) Begin opnieuw en opnieuw, en opnieuw (Het wordt te veel, het wordt zo veel) Starting over and over, and over again (Het wordt te veel, het wordt zo veel) Nou, het lijkt op een vroege winter voor ons (Het wordt te veel, het wordt zo veel) It looks like an early winter voor ons